- 15,855
- 9,788
- 113
Güzel bir gün ölümü tadacaktır
500 liralık icra mı olur bu kardeşimiz bi ara parayı vurup dağıtım yapıyordu diye hatırlıyorumMakina adamdır senin işini şimdi halledecek
Olmaz hat borcu falan değilse ben para almadığım adamı hatırlamam bilmiyorum bunu da500 liralık icra mı olur bu kardeşimiz bi ara parayı vurup dağıtım yapıyordu diye hatırlıyorum
Kanı hızlı akıyor onun idare et bir markadır oTahir kardeşim burda güzel güzel sohbet ediyoruz demi . Buna sinir oluyorum . Aradan çıkıp hakaret veya küfür etmek güzel değil demi kardeşim. Sohbet bozuluyor ne var bu hakarette küfürde
Kardeşim 100 TL bile olsa avukata veriyor bilmen gerek senin . Geçen evet dağıttım 240 binbakiye yaptım . Roll yaptım kayıp ertti hemde 29 bin . Yine dağıtım yaptım olunca ben eli açığım . Dışardaki arkadaslarada verdim500 liralık icra mı olur bu kardeşimiz bi ara parayı vurup dağıtım yapıyordu diye hatırlıyorum
Tam anlamadım kardeşimOlmaz hat borcu falan değilse ben para almadığım adamı hatırlamam bilmiyorum bunu da
Bol şanslar kralSelam dostlar
Başarılı olursak Begeni ve bol sans yorumunu yazan 2 dostuma 500 trx ödül veririz.
Bol şans herkese..Ekli dosyayı görüntüle 925884
tamam işte kendin diyorsun 240k kazandım dağıtım yaptım diye. dağıttığın kişilerden istemen lazımKardeşim 100 TL bile olsa avukata veriyor bilmen gerek senin . Geçen evet dağıttım 240 binbakiye yaptım . Roll yaptım kayıp ertti hemde 29 bin . Yine dağıtım yaptım olunca ben eli açığım . Dışardaki arkadaslarada verdim
Vallahi billahi mesaj attım cevap vermiyorlar inan . İsimlerini de not ettim bundan sonra roll açarsam parantez içinde bunlar dahil olamaz yazacağımtamam işte kendin diyorsun 240k kazandım dağıtım yaptım diye. dağıttığın kişilerden istemen lazım
kimmiş onlar söyle de bizde göndermeyelimVallahi billahi mesaj attım cevap vermiyorlar inan . İsimlerini de not ettim bundan sonra roll açarsam parantez içinde bunlar dahil olamaz yazacağım
Makina kardeşim sana iki hafta önce başıma ne geldi bir bilsen sana anlatayım. Betboxtan 13 bin çektim ve çekim geldi. Sonra 5 dk sonra çekimi yollayan aynı kişi adına bir baktim mesaj geldi hesabınıza 56 bin TL gelmiştir diye . Hayatımda bu kadar mutlu olmadımtamam işte kendin diyorsun 240k kazandım dağıtım yaptım diye. dağıttığın kişilerden istemen lazım
İsimleri var birgün dağıtımda yazarım boş ver şuan gerek yokkimmiş onlar söyle de bizde göndermeyelim
5 milyona alırımKöprü var sağlam denizin 64 metre derininden temel yapmışlar lazım mı
100 milyara satıyorum 😆5 milyona alırım
3 milyar 750 milyon sen milyar ben milyon100 milyara satıyorum 😆
500 diye diye gitti bebe bayılmış 😆😆3 milyar 750 milyon sen milyar ben milyon
Çok tl miş kankim ahahshsjdjdKaç tl lazım
Payp bitmiştir belki dolduruyodur500 diye diye gitti bebe bayılmış 😆😆