- 15,791
- 14,442
- 113
Gülmek istemezdim ama güldürdün gulboz zengin ona sarıl kardeşimKardesim o kadar zordayım anlatamam ya bir rol basket aç takip edelim
Gülmek istemezdim ama güldürdün gulboz zengin ona sarıl kardeşimKardesim o kadar zordayım anlatamam ya bir rol basket aç takip edelim
Roll aç dedim tutacak bak içime doğduGülmek istemezdim ama güldürdün gulboz zengin ona sarıl kardeşim
Paran varmi diye sordun muRoll aç dedim tutacak bak içime doğdu
Yav adam 2 TL de olsa roll aç diyo krdsm sana para sormiyokiParan varmi diye sordun mu
2 tl at hwhdshYav adam 2 TL de olsa roll aç diyo krdsm sana para sormiyoki
Sen bu forumdaki nadir zenginlerdensin ve ayrıca efendi birisin . Beni kırma av bir rolParan varmi diye sordun mu
Ben açsam olmaz mı meselaSen bu forumdaki nadir zenginlerdensin ve ayrıca efendi birisin . Beni kırma av bir rol
Eyvallah da param yok birazdan biri acar onu takip edersinSen bu forumdaki nadir zenginlerdensin ve ayrıca efendi birisin . Beni kırma av bir rol
Sen de açarsan olurBen açsam olmaz mı mesela
Bol ŞanslarSelam dostlar
Başarılı olursak Begeni ve bol sans yorumunu yazan 2 dostuma 500 trx ödül veririz.
Bol şans herkese..Ekli dosyayı görüntüle 925884
BolsansSelam dostlar
Başarılı olursak Begeni ve bol sans yorumunu yazan 2 dostuma 500 trx ödül veririz.
La inşallah tutmazSelam dostlar
Hani akrabandi savunsana adamıKupon tutup millete dagitacam deyip dagitmamada ilk defa duydum
Bu adam bak daha öncede dedim akrabayiz yaz gerçekten yigenim benim yazmadı . Şimdide dedim yazmadı uyuz oldum bu adamaHani akrabandi savunsana adamı