- 1,248
- 383
- 83
Tahir kardeş geçen hafta 29 bin TL voleybol tek adım kupon yaptım kupon gitti 29 bin .ama yine dağıttımHani akrabandi savunsana adamı
Tahir kardeş geçen hafta 29 bin TL voleybol tek adım kupon yaptım kupon gitti 29 bin .ama yine dağıttımHani akrabandi savunsana adamı
Öyle diyor birileriönceki ödül paralarını yollamamış mı bu
ne güzel cok guzel yapmısÖyle diyor birileri
Kardeşim sen bir roll basket aç iyi gidiyor .sabaha 500 TL bulamaz isem saat 8 en kadar icralik olacağımönceki ödül paralarını yollamamış mı bu
Sen fazla yaşamasın burda knka😃Kardeşim sen bir roll basket aç iyi gidiyor .sabaha 500 TL bulamaz isem saat 8 en kadar icralik olacağım
Kaç tl lazımKardeşim sen bir roll basket aç iyi gidiyor .sabaha 500 TL bulamaz isem saat 8 en kadar icralik olacağım
500 lazım. Senin rolü aşırı tKip ettim ama olmadıKaç tl lazım
büyükşehirde yaşıyorsan otobana çık dilen500 lazım. Senin rolü aşırı tKip ettim ama olmadı
kardeşim Yani uyku gözüme girmedi inan bide rol aç dediğim buranın ağır abileri makina Tahir gibiSen fazla yaşamasın burda knka😃
Bak agır abin ne diyor 😃kardeşim Yani uyku gözüme girmedi inan bide rol aç dediğim buranın ağır abileri makina Tahir gibi
5000 avro yeterliKaç tl lazım
Sen yaptın galiba bu yöntemi iyi geliyor mu birşeylerbüyükşehirde yaşıyorsan otobana çık dilen
Otobanda nasıl oluyor o dilenme işi 🤔😃😃büyükşehirde yaşıyorsan otobana çık dilen
yok yapmadım da önerim bu bence yapSen yaptın galiba bu yöntemi iyi geliyor mu birşeyler
Pekte ağır değil demek hafiften pust yaniBak agır abin ne diyor 😃
Makina adamdır senin işini şimdi halledecekkardeşim Yani uyku gözüme girmedi inan bide rol aç dediğim buranın ağır abileri makina Tahir gibi
Ah beni kumarbaz dostum ah ☹Pekte ağır değil demek hafiften pust yani
Tahir kardeşim burda güzel güzel sohbet ediyoruz demi . Buna sinir oluyorum . Aradan çıkıp hakaret veya küfür etmek güzel değil demi kardeşim. Sohbet bozuluyor ne var bu hakarette küfürdeMakina adamdır senin işini şimdi halledecek