- 11,929
- 2,093
- 113
bol şanslar dostSelam dostlar
Başarılı olursak Begeni ve bol sans yorumunu yazan 2 dostuma 500 trx ödül veririz.
Bol şans herkese..Ekli dosyayı görüntüle 925884
bol şanslar dostSelam dostlar
Başarılı olursak Begeni ve bol sans yorumunu yazan 2 dostuma 500 trx ödül veririz.
Bol şans herkese..Ekli dosyayı görüntüle 925884
harbiyim lan jojo kodları hayata bağlıyomuş adamıHayat bağlarını seveyim onun o zaman hsdhhh @KANSIZ Arkandan konuşuyoruz helal et

Makinaya rol yaptır diyor bakiyeyide kendisi belirliyor paşam , amacı 5-10 yapsada 2-3 daha pandiklesem @makina123 kansızin sana olan borcu yükselir düşmez demedi deme 😆Hayat bağlarını seveyim onun o zaman hsdhhh @KANSIZ Arkandan konuşuyoruz helal et
Hergünde ağlıyor JoJo 12₺ verdi koddan diye bayiden ekmek alıp mı hayata tutunuyor anlamadım ki 😆
Hayatsiz bu çocuk o zaman
yok ya olursa atar atmasa da canı sağolsun geçen rollden 1600 buna kalmış 800 bana attı önemi yok iyi miktarlara cıkarsa tekrar fazlasıyla iade eder başta bende sövüyordum da artık sövmüyorumMakinaya rol yaptır diyor bakiyeyide kendisi belirliyor paşam , amacı 5-10 yapsada 2-3 daha pandiklesem @makina123 kansızin sana olan borcu yükselir düşmez demedi deme 😆
evet avmye gidip burgerciden sadece patates kova alıp yiyebilen birisi. pek fazla şey söyleme gereği duymuyorum bu konu hakkındaHayatsiz bu çocuk o zaman
Vaybe olum siz herkesi kendiniz gibi sanmayın he valla bak çok yasamazsinizMakinaya rol yaptır diyor bakiyeyide kendisi belirliyor paşam , amacı 5-10 yapsada 2-3 daha pandiklesem @makina123 kansızin sana olan borcu yükselir düşmez demedi deme 😆
Estfrlh krdsm istediğin zamanHayat bağlarını seveyim onun o zaman hsdhhh @KANSIZ Arkandan konuşuyoruz helal et
😆😆😆Vaybe olum siz herkesi kendiniz gibi sanmayın he valla bak çok yasamazsiniz
Alınmaz dedik sana alındın mı kardeşimVaybe olum siz herkesi kendiniz gibi sanmayın he valla bak çok yasamazsiniz
KüsmüşAlınmaz dedik sana alındın mı kardeşim
Krdsm makina ya olan borcumu artırmanın peşinde adam baksana 5k yi 1 aydır odeyemedik bu lavuk yüzünden bide faiz filan ekler ugrasamamAlınmaz dedik sana alındın mı kardeşim
Yapmaz yav iyidir kansızKüsmüş
Bisi olmaz Enes dert etmez olunca ödersinKrdsm makina ya olan borcumu artırmanın peşinde adam baksana 5k yi 1 aydır odeyemedik bu lavuk yüzünden bide faiz filan ekler ugrasamam
Bu lavuk derken?Krdsm makina ya olan borcumu artırmanın peşinde adam baksana 5k yi 1 aydır odeyemedik bu lavuk yüzünden bide faiz filan ekler ugrasamam
Etmiyo zaten edemez krdsm oda biliyo yakında milyon vurcagimiBisi olmaz Enes dert etmez olunca ödersin
Senin kastetdim la kötü bişi mi dedik sabah sabah tobe tobeBu lavuk derken?
Vip bölümündeYim demi halaEtmiyo zaten edemez krdsm oda biliyo yakında milyon vurcagimi
Ordan inmen için standartlarj senden daha yüksek olan biriyle tanışmak lazimVip bölümündeYim demi hala