Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti ĢÙĻBØŹ ■ Gece Kuponu ♤

Kupon Miktarı
3000
Kupon Oranı
6.29

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,213
27,583
113
Dostum sen benden ödül kazandığında aldın mı?
Bir kere aldım 4 gün sonra atmıştın dostum sonra 2 kere biri rollingte ben ve birini 500-500 roll parası dedin kayboldun girmedin uzun süre foruma. Birinde de çekiliş mi neydi bakmadın mesajlara bende pek takmadım, senin hakkında da bir şey demedim ama benden sana tavsiye bir şey yapıyorsan sonunu getir bunu söyledim diye darılacak isen attığın 250 lirayı 2000 olarak geri yollayabilirim hemen.

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,792
14,800
113
Bir kere aldım 4 gün sonra atmıştın dostum sonra 2 kere biri rollingte ben ve birini 500-500 roll parası dedin kayboldun girmedin uzun süre foruma. Birinde de çekiliş mi neydi bakmadın mesajlara bende pek takmadım, senin hakkında da bir şey demedim ama benden sana tavsiye bir şey yapıyorsan sonunu getir bunu söyledim diye darılacak isen attığın 250 lirayı 2000 olarak geri yollayabilirim hemen.
Duyduğuma göre hacetten sonra 100 dolarları rulo yaptırmışsın kullanıyormuşsun doğru mu