- 13,792
- 14,800
- 113
Buranın iki tane saygın adamı var birisi Haşim birisi Tahir yazmışya arkasınada bunlar rolling açar yazmış patladım 😆😆3 milyar 750 milyon sen milyar ben milyon
Buranın iki tane saygın adamı var birisi Haşim birisi Tahir yazmışya arkasınada bunlar rolling açar yazmış patladım 😆😆3 milyar 750 milyon sen milyar ben milyon
Bence bununki biraz doğuştan güzellik gibi duruyoPayp bitmiştir belki dolduruyodur
valla olsa atardim da yok roll bile acamadik sponsor buldukÇok tl miş kankim ahahshsjdjd
Borç ödedim bir dünya bir kaç dosta da güzellik ettik açıktan kapalıdan aktif değildin yoksa 1k paran hazırdı kanka biliyorsun 👋valla olsa atardim da yok roll bile acamadik sponsor bulduk
Ağır abi dedi bana altıma işedim gülerken hwhdhswBuranın iki tane saygın adamı var birisi Haşim birisi Tahir yazmışya arkasınada bunlar rolling açar yazmış patladım 😆😆
Seriden diyosun yaparsın dicem de yapar misin ki başarır misin kanka@tahir1603 kanka sabah sabah bi 500 yırtılsak mı seriden roll açıp ahshdjdjkr
Hjajdhhwhzhs harbi mi la öyle mi dedi bebe kaynak yav ama en fazla 1.5 gün Yaşar. 😆Ağır abi dedi bana altıma işedim gülerken hwhdhsw
en son sen actirdin roll bana sira bende de bi götü toparlayamadık bi toparlıyım sana bi roll açtıracazBorç ödedim bir dünya bir kaç dosta da güzellik ettik açıktan kapalıdan aktif değildin yoksa 1k paran hazırdı kanka biliyorsun 👋
Bir kere aldım 4 gün sonra atmıştın dostum sonra 2 kere biri rollingte ben ve birini 500-500 roll parası dedin kayboldun girmedin uzun süre foruma. Birinde de çekiliş mi neydi bakmadın mesajlara bende pek takmadım, senin hakkında da bir şey demedim ama benden sana tavsiye bir şey yapıyorsan sonunu getir bunu söyledim diye darılacak isen attığın 250 lirayı 2000 olarak geri yollayabilirim hemen.Dostum sen benden ödül kazandığında aldın mı?
Unut onu kanka ben menfaatkar değilim denk geldi kısmet o işler 😍en son sen actirdin roll bana sira bende de bi götü toparlayamadık bi toparlıyım sana bi roll açtıracaz
Flood para isteme alayı mevcut 3 ila 5 gün arası uzaklaştırma bekliyorumHjajdhhwhzhs harbi mi la öyle mi dedi bebe kaynak yav ama en fazla 1.5 gün Yaşar. 😆
bakalim yarin sözde 2 arkadaştan birer k alacağımız var umarım atarlar da yolumuza bakarızUnut onu kanka ben menfaatkar değilim denk geldi kısmet o işler 😍
Duyduğuma göre hacetten sonra 100 dolarları rulo yaptırmışsın kullanıyormuşsun doğru muBir kere aldım 4 gün sonra atmıştın dostum sonra 2 kere biri rollingte ben ve birini 500-500 roll parası dedin kayboldun girmedin uzun süre foruma. Birinde de çekiliş mi neydi bakmadın mesajlara bende pek takmadım, senin hakkında da bir şey demedim ama benden sana tavsiye bir şey yapıyorsan sonunu getir bunu söyledim diye darılacak isen attığın 250 lirayı 2000 olarak geri yollayabilirim hemen.
5 yedi şimdi sıra ya süresiz yada 15 gün falan yiyecekFlood para isteme alayı mevcut 3 ila 5 gün arası uzaklaştırma bekliyorum![]()
Kansız borcunu ödesin söylede sanabakalim yarin sözde 2 arkadaştan birer k alacağımız var umarım atarlar da yolumuza bakarız
Yanlış duymuşsun dost Euro o dolar neymiş Euro varken fakirmiyim ben la ahshdjdDuyduğuma göre hacetten sonra 100 dolarları rulo yaptırmışsın kullanıyormuşsun doğru mu
Ahjkslsmdmdmdgelmiş bana telegramdan jojo kodları beni hayata bağlıyor yazıyor bu adam nasıl ödesin borcunu götte don yok poşet giymiş
Hayat bağlarını seveyim onun o zaman hsdhhh @KANSIZ Arkandan konuşuyoruz helal etgelmiş bana telegramdan jojo kodları beni hayata bağlıyor yazıyor bu adam nasıl ödesin borcunu götte don yok poşet giymiş
Niye siliyon fikir mi değiştirdin ywydydysAhjkslsmdmdmd