Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti ĢÙĻBØŹ ■ Gece Kuponu ♤

Kupon Miktarı
3000
Kupon Oranı
6.29

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Güzel bir gün ölümü tadacaktır

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,828
15,661
113
Tahir kardeşim burda güzel güzel sohbet ediyoruz demi . Buna sinir oluyorum . Aradan çıkıp hakaret veya küfür etmek güzel değil demi kardeşim. Sohbet bozuluyor ne var bu hakarette küfürde
Kanı hızlı akıyor onun idare et bir markadır o

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,249
384
83
500 liralık icra mı olur bu kardeşimiz bi ara parayı vurup dağıtım yapıyordu diye hatırlıyorum
Kardeşim 100 TL bile olsa avukata veriyor bilmen gerek senin . Geçen evet dağıttım 240 binbakiye yaptım . Roll yaptım kayıp ertti hemde 29 bin . Yine dağıtım yaptım olunca ben eli açığım . Dışardaki arkadaslarada verdim

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,249
384
83
Kimsenin rol açacağı yok uyusam uykuda gelmiyor ne olacak biliurkm

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,085
23,975
113
Kardeşim 100 TL bile olsa avukata veriyor bilmen gerek senin . Geçen evet dağıttım 240 binbakiye yaptım . Roll yaptım kayıp ertti hemde 29 bin . Yine dağıtım yaptım olunca ben eli açığım . Dışardaki arkadaslarada verdim
tamam işte kendin diyorsun 240k kazandım dağıtım yaptım diye. dağıttığın kişilerden istemen lazım

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,249
384
83
tamam işte kendin diyorsun 240k kazandım dağıtım yaptım diye. dağıttığın kişilerden istemen lazım
Vallahi billahi mesaj attım cevap vermiyorlar inan . İsimlerini de not ettim bundan sonra roll açarsam parantez içinde bunlar dahil olamaz yazacağım

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,249
384
83
Makina kardeşim sana iki hafta önce başıma ne geldi bir bilsen sana anlatayım. Betboxtan 13 bin çektim ve çekim geldi. Sonra 5 dk sonra çekimi yollayan aynı kişi adına bir baktim mesaj geldi hesabınıza 56 bin TL gelmiştir diye . Hayatımda bu kadar mutlu olmadım