- 4,858
- 6,377
- 113
Sana tavsiyem sakın askerlikte sorumluluk alma git nöbetine gelinşallah güzel yerdir ya
Sana tavsiyem sakın askerlikte sorumluluk alma git nöbetine gelinşallah güzel yerdir ya
teşekkür ederimSana tavsiyem sakın askerlikte sorumluluk alma git nöbetine gel
Rica ederim kardeşim hayırlı tezkerelerteşekkür ederim
Tek diyicegim kendini askerde bırakAbilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
ne şansi aw daha gitmeden şans diyonuz nefret ederim senin gibi adamlardan yazma bir daha kardeş benim konumaArkadaş millette nasıl bir şans var adama istanbul çıkmış
Nasıldır diyorsun şanslısın diyoruz küfür mü ettik ne bu tripler yorum yapılmasını istemiyorsan konu açmane şansi aw daha gitmeden şans diyonuz nefret ederim senin gibi adamlardan yazma bir daha kardeş benim konuma
Sağ salim git gelAbilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
inşallah abiSağ salim git gel
Bu askerlik biter mi bunu nasıl yapmışlar burası ne acemi birlik ne zaman bitecek. Bir dünya düşünceler geçecek beyninden. Şunu asla unutma boşuna düşünüyor sun. Zamana bırak bitecek. Askerde Çok iyi insan olma. Arkadaşlarını seçerken dikkatli seç . Hayırlı teskerelerAbilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
teşekkür ederimBu askerlik biter mi bunu nasıl yapmışlar burası ne acemi birlik ne zaman bitecek. Bir dünya düşünceler geçecek beyninden. Şunu asla unutma boşuna düşünüyor sun. Zamana bırak bitecek. Askerde Çok iyi insan olma. Arkadaşlarını seçerken dikkatli seç . Hayırlı teskereler
Kaç ay askerlik yapacanteşekkür ederim
6Kaç ay askerlik yapacan
Biter kardeşim kafana hiç bir şey takma askerde yeterlidir sana elbet bitecektir.. kimseden çekinme yoksa ezilirsin
Miyopum çürük yermiyim😅Benim de ayak düz taban askerliğe engel mi beyler??
Ben bilsem ben sormazdım kral 😆 😆Miyopum çürük yermiyim😅
Hayırlı tezkereler kardeşim gelir geçer 540 gün yaptık geçti 6 ay nedirkiAbilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
sağolasın ağabeyHayırlı tezkereler kardeşim gelir geçer 540 gün yaptık geçti 6 ay nedirki