Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,845
2,994
113
Abilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
yaptığın yerin önemi yok ne çok sivril nede kimseye ezdirme kendini dik dur yeter

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,064
580
113
Abilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
Kardeşim kısa dönem olarak 1 ay acemi birliğinde oradaydım 2015 Ağustos ayında. Yemekleri mükemmel üstü. Bunu usta birliğine katılınca anlayacaksın güzel yer.

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,155
759
113
Kardeşim kısa dönem olarak 1 ay acemi birliğinde oradaydım 2015 Ağustos ayında. Yemekleri mükemmel üstü. Bunu usta birliğine katılınca anlayacaksın güzel yer.
teşekkür ederim abi düşünceni belirttiğin için sence ustayada mi orda kalırım

kinguz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
721
152
43
Benim de ayak düz taban askerliğe engel mi beyler??
Eskiden engeldi şimdş aşırı derecede düz taban olman lazım onun kontrolleri vs yapılıyor. Fazla değilse eğer en fazla terlik yazılır. Düz taban sayesinde kurtulurum diye düşünme imkansıza yakın diyebilirim. İlla çürük alacağım diyorsan bağımlılık olmalı (alkol, kumar vs.) ki bunu asla tavsiye etmem. Diğer ihtimal ise bunalıma gireceksin askerde iyi oynarım diyorsan gir. Biz de biri vardı karıncaları yarıştırıyordu :) Çürüğü aldı gitti, çıkarken ben kurtuldum Allah sizi kurtarsın dedi. İyi oynadı yani 🤣

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
804
203
43
Bende karsta yaptım 12 ay Isparta acemi kars usta birlik adamın kötü donuyor kars fena soğuk bir il

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
1,952
113
acemi birliği nasıl başladı bitti anlamazsın bile

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,681
14,450
113
Antk 41 i 10 kez yaz

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,195
2,057
113
ulan usta istanbula çıksa yaşadın he aceminin çıkması kötü olmuş çarşı izni yok su gibi geçip gidiyo ama şafak vs sayma anı biriktir keyfine bak

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
138
43
Kuculyali kenan evren kislanin tam karsisinda ki mahallede oturuyorum reis merak etme kolay gecer askerligin. Sadece ustler fazla lojman falan var birde restoran falan kucuk yer rahat olursun

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,195
2,057
113
askere giden abilerim bu işaretledigim ne anlama geliyor bilen biri açıklayabilir mi 🙏
o senin kışladaki işin gibi düşün avcı yazdığına göre nizamiyede görev alman lazım çavuş dediğine görede 1.numara sensindir yani avcı 1,2,3 vs oluyo onların çavuşu olarak yazmışlar seni ama bazen evrak zorunluluğundan rastgele dolduruyolar denkte gelmiş olabilir