Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,200
14,220
113
askerlik güzelde bı tane göt komutan gelir boş boş kitlenir sana ezer geçer o muhabbet sıkıntı bı tek onun çözümüde çok sallamiycan emredersin diyip gondercen herkesi
Öyle mutlaka biryerde çıkar , vardı bitane uzman çay isterdi şekeri içine atardık oda yetmez gibi karıştır ver derdi sabır sabır çeke çeke tayini çıktıda kurtulduk. Şimdi yıllardır görüşürüz çayına şeker attıran komutan kardeşim şu işim var Ankara'da yardımcı ol falan diye konuşuyor paranın para zamanı 1000₺ sini çarpmıştım 😆😆

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,586
2,169
113
Valla öyle abi bende acemilikten sonra Şırnak'ta yaptım usta birliğini geldiğimde biriktirdiğim parayı 6 ayda harca harca bitirememiştim
Hafız Malatya'da acemilik yaptım 3ay dağıtım aciklanio komutan Akçay dedi ulenn yaşadık dedim tam deniz kenarı komutan güldü Şırnak Akçay dedi 1 dakika kendime gelemedim komutanım sirnaktadami Akçay vay aq dedim🤣🤣 küfür ha yat sürün dedi öç🤣

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,200
14,220
113
Hafız Malatya'da acemilik yaptım 3ay dağıtım aciklanio komutan Akçay dedi ulenn yaşadık dedim tam deniz kenarı komutan güldü Şırnak Akçay dedi 1 dakika kendime gelemedim komutanım sirnaktadami Akçay vay aq dedim🤣🤣 küfür ha yat sürün dedi öç🤣
Sıkıntılı yer ya iyi abi ölmeden bitirmişsin Allah'tan 😆

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,816
1,464
113
yeni bi dostum geldi biraz zor bi yer koguş kalk 4.30sonra mıntıka temizliği yürüyüş atış yemin törenine kadar biraz yorucu ama alışırsın

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,605
2,541
113
kasik fıtığıyla beni kosturan komutana komutanim benim fitigim var kosamam dedim adam kamufulajini cikardi pantolonunu soydu g9gsunde ve bacaklarinda en az 6 mermi izini gösterdi bana kos ulan koş kosacaksin dedi biz hakaride mermi yagmuru altında koştuk dedi, 10 kilo şiş kasigimla koştum fıtığımi unuttum
Manisa Kırkağaç daki egitici komutanların hepsi zaten mermi yemiş kişiler, bizim bolukte değildi ama 9.bolukte Fikret Üsteğmen vardı, adam çavuşluktan subaylığa geçmiş, tek başına 12 terörist öldürmüş sızma yaparak, sonrasında 9 mermi yemiş falan, adam zor yürüyordu ama egitmen subaydı. Alay komutanini bile sallamıyordu :) yemin törenine resmi elbise ile gördüm her tarafi madalya falan

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,605
2,541
113
Kırkağaç'dan usta birliği Şırnak'a gittik tim olarak, sonra Batman Sason da bir dış karakol baskınından sonra geçici görevle oraya gittik. Ohal maaşı alıyorduk ama bize para verilmiyordu çünkü 1 kuruş harcamak istesen bile harcayamıyordun :) kasada zarflara koyuluyordu herkesin maaşı. O zaman asgari ücret den %40 daha fazla maaş alıyorduk, 2 kere de canlı terörist yakaladık onların ödülü falan derken tezkereye giderken paralarımız verildi 1 senede anca bitirdim. Birde omuzuma dandik bir kurşun girdi kalıcı hasar bırakmadı, 6-7 gün askeri hastanede yattım, OYAK sigorta vardı o zaman, askerden geldikten 6 ay sonra PTT ye para yatırmışlar o da supriz oldu, asgari ucretin 50 katı civarı bir rakamdı. Giren merminin dibi bile disardaydı basit yaralanma ama 1 komutan ve 2 arkadaşımız şehit oldu aynı olayda hafif yaralananlarada tazminat ödedi Oyak sigorta. Eskiler bilir zorunlu sigorta yapıyorlardı askeri

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,407
1,688
113
Bende Şırnak Güçlükonak Akçay'a geldim ama