- 5,189
- 2,053
- 113
bende nizamiyeydim avcı olarak görünüyodum kağıt üstünde
teşekkür ederim abi sağolasınbende nizamiyeydim avcı olarak görünüyodum kağıt üstünde
yani bir önemi yok diyorsun doğru mubende nizamiyeydim avcı olarak görünüyodum kağıt üstünde
aynen genelde bu kışlaları denetlemeye geldiklerinde belli pozisyonlarda isimler olması lazım rastgele dolduruyolar boşta olana göreyani bir önemi yok diyorsun doğru mu
Kasım yada ŞubatKankileytalarım 22 nisana kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor muayene oldum ne zaman giderim kankileytalarım
Ciddi misin dostKasım yada Şubat
Yüzde 90Ciddi misin dost
Hadi insallah öyle olur da yaza denk gelmeyelimYüzde 90
Komando muydun cumali dost ordan Tunceli yakışır ama eski de kaldı o işler 15 20 sene önceydi o askerlik hikayeleriAllah hiç kimseyi Manisa Kırkağaç'a düşürmesin
6 ay kardeş yaz olsa ne olur kış olsa ne olur 😆Hadi insallah öyle olur da yaza denk gelmeyelim
Yazın işlerim oluyo kankileyta6 ay kardeş yaz olsa ne olur kış olsa ne olur 😆
bakma oraya boş yazı o avcı eri yazar medikal er gibi bir şey vardı sağlıkcı anlamında o yazar ama fark yok acemide 21 gün boyunca tek yapacagın saatlerce ayakta boş boş beklemek ve tüm gün boyunca yürüyüş yapacaksın... tek zorluk bu acemiden sonra usta birliğinde zaten ne iş yapıyorsan ona göre bir işe verirler yada nöbete felan verirler... Benim 5 ayım acemilikteki 1 aydan sıkıntısız ve hızlı geçti.askere giden abilerim bu işaretledigim ne anlama geliyor bilen biri açıklayabilir mi 🙏
Hatay seriyola hiç düşürmesin gerçi darbeden sonra alay kapandı Özgür Suriye ordusunun eğitim alanı olduda yinede tam 95 gün neler çektik neler şimdiki gençlerin 6 ay askerlikte Şafak saydığını neredeyse biz acemi birliğinde sayıyordukAllah hiç kimseyi Manisa Kırkağaç'a düşürmesin
Onlar eskide kaldı artık anında depodan temin ediyorlarParana Botuna kamufılajına çok dikkat et.Paran çalınsa rezil olursun.Botun çalınsa perişan.Kamufılaj çalınsa altın askeri don üstün forma ile iştima alanına gelirsin çok utanırsın.Yat kalk aklında bunları çaldırmamak geçsin.Elbisen ve ayakabın çalınsa hızlı bir şekilde sende çalmaya bak.Çalmak derken, Askerde yer değiştirme denir. Asker Vatan sana emanet. Hayırlı teskereler kardeşim
teşekkür ederim abiParana Botuna kamufılajına çok dikkat et.Paran çalınsa rezil olursun.Botun çalınsa perişan.Kamufılaj çalınsa altın askeri don üstün forma ile iştima alanına gelirsin çok utanırsın.Yat kalk aklında bunları çaldırmamak geçsin.Elbisen ve ayakabın çalınsa hızlı bir şekilde sende çalmaya bak.Çalmak derken, Askerde yer değiştirme denir. Asker Vatan sana emanet. Hayırlı teskereler kardeşim
Kaç ay askerlik yaptın tostosOnlar eskide kaldı artık anında depodan temin ediyorlar
👍🌹Komando muydun cumali dost ordan Tunceli yakışır ama eski de kaldı o işler 15 20 sene önceydi o askerlik hikayeleri