- 13,298
- 14,282
- 113
15 ayKaç ay askerlik yaptın tostos
15 ayKaç ay askerlik yaptın tostos
Hepsi onu yaw
Yeter abi 6 ay askere gitmeye totişleri yemeyen bedelliler ve diğer insanlar düşünsün biz paşalar gibi yaptık geldik yine olsa yine gideriz askerlik dünyanın en güzel şeyiHepsi onu yaw
2.bölük, eğitimde ayak tırnağı koparmı bir insanınAllah hiç kimseyi Manisa Kırkağaç'a düşürmesin
Ben korede yaptım İsmet İnönü bana korkudan abi derdi🤣Yeter abi 6 ay askere gitmeye totişleri yemeyen bedelliler ve diğer insanlar düşünsün biz paşalar gibi yaptık geldik yine olsa yine gideriz askerlik dünyanın en güzel şeyi
1234bölük sosyete bölüğü2.bölük, eğitimde ayak tırnağı koparmı bir insanın2002 yılında oradaydım. Hele birde 4 devre mezbaha gibi soğukta. Eğitimler çok ağırdı ve bilirsin önce vatan dağı, intikale giderken 1000 kere dağa sövmüştüm. Sonrası malum zaten, Kırkağaç timleri 9 ile yolluyor g.doğu... Şırnak'a sevinmiştim, Bolu komandodan daha iyidir diye
boluya düşenler ordan sınır ötesine gidiyor diye
Bende saddamın kalesinin tam karşısındaydım abi 😆Ben korede yaptım İsmet İnönü bana korkudan abi derdi🤣
İnanmaBende saddamın kalesinin tam karşısındaydım abi 😆
Ben inandım sende inanİnanma
Tam tamina22 ay yaptım aq🤣Bende saddamın kalesinin tam karşısındaydım abi 😆
kasik fıtığıyla beni kosturan komutana komutanim benim fitigim var kosamam dedim adam kamufulajini cikardi pantolonunu soydu g9gsunde ve bacaklarinda en az 6 mermi izini gösterdi bana kos ulan koş kosacaksin dedi biz hakaride mermi yagmuru altında koştuk dedi, 10 kilo şiş kasigimla koştum fıtığımi unuttum2.bölük, eğitimde ayak tırnağı koparmı bir insanın2002 yılında oradaydım. Hele birde 4 devre mezbaha gibi soğukta. Eğitimler çok ağırdı ve bilirsin önce vatan dağı, intikale giderken 1000 kere dağa sövmüştüm. Sonrası malum zaten, Kırkağaç timleri 9 ile yolluyor g.doğu... Şırnak'a sevinmiştim, Bolu komandodan daha iyidir diye
boluya düşenler ordan sınır ötesine gidiyor diye
Valla helal olsun şimdi Adama bakıyorum 35-40 yaşında askere gitmemiş 6 ay geçmez gardaş diyor bu insanlar nasıl ev geçindirecek çok merak ediyorum ayıp lan ayıp 6 ay nedir buradan kışlaya yürüyerek gitsen 6 ay geçer zaten 😆Tam tamina22 ay yaptım aq🤣
Len benim oğlan bedelli gitti 20. Gün gitmeden sitmalandi ulan şerefsiz babandan dedenden utan dedim küstü bana sizin devir geçti dedi 🤣Valla helal olsun şimdi Adana bakıyorum 35-40 yaşında askere gitmemiş 6 ay geçmez gardaş diyor bu insanlar nasıl ev geçindirecek çok merak ediyorum ayıp lan ayıp 6 ay nedir buradan kışlaya yürüyerek gitsen 6 ay geçer zaten 😆
Abi Allah yardımcın olsun ne diyim işin zor Allah'a büyük konuşmayım 6 ay askere gidemeyeceksem kendimi asarım daha iyi çoğu diyor ki para yok sanki biz giderken çok para vardı , 100₺ ile gitmiştim şimdikinin parası hadi 2000₺ olsun. Bahane hep Toto yemiyor rahatlığa alıştım demezlerde para yok derler askerde parayla ne işin var , zaten orada olan olmayana bakıyor her türlüLen benim oğlan bedelli gitti 20. Gün gitmeden sitmalandi ulan şerefsiz babandan dedenden utan dedim küstü bana sizin devir geçti dedi 🤣
Askerdeyken aylık 1 milyon alıyordum babamdan Marlboro iciyodum gene para. Bitmiodu o zaman 6 sıfır atilmamisti yap hesabiniAbi Allah yardımcın olsun ne diyim işin zor Allah'a büyük konuşmayım 6 ay askere gidemeyeceksem kendimi asarım daha iyi çoğu diyor ki para yok sanki biz giderken çok para vardı , 100₺ ile gitmiştim şimdikinin parası hadi 2000₺ olsun. Bahane hep Toto yemiyor rahatlığa alıştım demezlerde para yok derler askerde parayla ne işin var , zaten orada olan olmayana bakıyor her türlü
Valla öyle abi bende acemilikten sonra Şırnak'ta yaptım usta birliğini geldiğimde biriktirdiğim parayı 6 ayda harca harca bitirememiştimAskerdeyken aylık 1 milyon alıyordum babamdan Marlboro iciyodum gene para. Bitmiodu o zaman 6 sıfır atilmamisti yap hesabini
Şırnak Akçay bilion tam sinirValla öyle abi bende acemilikten sonra Şırnak'ta yaptım usta birliğini geldiğimde biriktirdiğim parayı 6 ayda harca harca bitirememiştim