Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,624
2,551
113
Allah hiç kimseyi Manisa Kırkağaç'a düşürmesin
2.bölük, eğitimde ayak tırnağı koparmı bir insanın :) 2002 yılında oradaydım. Hele birde 4 devre mezbaha gibi soğukta. Eğitimler çok ağırdı ve bilirsin önce vatan dağı, intikale giderken 1000 kere dağa sövmüştüm. Sonrası malum zaten, Kırkağaç timleri 9 ile yolluyor g.doğu... Şırnak'a sevinmiştim, Bolu komandodan daha iyidir diye :) boluya düşenler ordan sınır ötesine gidiyor diye

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,296
14,279
113
2.bölük, eğitimde ayak tırnağı koparmı bir insanın :) 2002 yılında oradaydım. Hele birde 4 devre mezbaha gibi soğukta. Eğitimler çok ağırdı ve bilirsin önce vatan dağı, intikale giderken 1000 kere dağa sövmüştüm. Sonrası malum zaten, Kırkağaç timleri 9 ile yolluyor g.doğu... Şırnak'a sevinmiştim, Bolu komandodan daha iyidir diye :) boluya düşenler ordan sınır ötesine gidiyor diye
1234bölük sosyete bölüğü
567 bölük karışık
8-9-10-11 bölükler genelde hep doğuya sürgün edilirdi bizdede öyleydi

Cumali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
675
353
63
kasik fıtığıyla beni kosturan komutana komutanim benim fitigim var kosamam dedim adam kamufulajini cikardi pantolonunu soydu g9gsunde ve bacaklarinda en az 6 mermi izini gösterdi bana kos ulan koş kosacaksin dedi biz hakaride mermi yagmuru altında koştuk dedi, 10 kilo şiş kasigimla koştum fıtığımi unuttum

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,760
2,313
113
Valla helal olsun şimdi Adana bakıyorum 35-40 yaşında askere gitmemiş 6 ay geçmez gardaş diyor bu insanlar nasıl ev geçindirecek çok merak ediyorum ayıp lan ayıp 6 ay nedir buradan kışlaya yürüyerek gitsen 6 ay geçer zaten 😆
Len benim oğlan bedelli gitti 20. Gün gitmeden sitmalandi ulan şerefsiz babandan dedenden utan dedim küstü bana sizin devir geçti dedi 🤣

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,296
14,279
113
Len benim oğlan bedelli gitti 20. Gün gitmeden sitmalandi ulan şerefsiz babandan dedenden utan dedim küstü bana sizin devir geçti dedi 🤣
Abi Allah yardımcın olsun ne diyim işin zor Allah'a büyük konuşmayım 6 ay askere gidemeyeceksem kendimi asarım daha iyi çoğu diyor ki para yok sanki biz giderken çok para vardı , 100₺ ile gitmiştim şimdikinin parası hadi 2000₺ olsun. Bahane hep Toto yemiyor rahatlığa alıştım demezlerde para yok derler askerde parayla ne işin var , zaten orada olan olmayana bakıyor her türlü

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,760
2,313
113
Abi Allah yardımcın olsun ne diyim işin zor Allah'a büyük konuşmayım 6 ay askere gidemeyeceksem kendimi asarım daha iyi çoğu diyor ki para yok sanki biz giderken çok para vardı , 100₺ ile gitmiştim şimdikinin parası hadi 2000₺ olsun. Bahane hep Toto yemiyor rahatlığa alıştım demezlerde para yok derler askerde parayla ne işin var , zaten orada olan olmayana bakıyor her türlü
Askerdeyken aylık 1 milyon alıyordum babamdan Marlboro iciyodum gene para. Bitmiodu o zaman 6 sıfır atilmamisti yap hesabini

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,296
14,279
113
Askerdeyken aylık 1 milyon alıyordum babamdan Marlboro iciyodum gene para. Bitmiodu o zaman 6 sıfır atilmamisti yap hesabini
Valla öyle abi bende acemilikten sonra Şırnak'ta yaptım usta birliğini geldiğimde biriktirdiğim parayı 6 ayda harca harca bitirememiştim