Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,347
1,937
113
Abilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
Tek diyicegim kendini askerde bırak

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,375
1,325
113
Arkadaş millette nasıl bir şans var adama istanbul çıkmış

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,411
974
113
Yıl olmuş 2026. Zorunlu askerlik nedir. Koy şartlarını, maaşını.. İsteyen gitsin profesyonel askerlik yapsın. Hem kimseyi zorlamamış olursun hemde orduda profesyonel askerin olur. Bu kadar aciz bi devlet..

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
491
202
43
Abilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
Bu askerlik biter mi bunu nasıl yapmışlar burası ne acemi birlik ne zaman bitecek. Bir dünya düşünceler geçecek beyninden. Şunu asla unutma boşuna düşünüyor sun. Zamana bırak bitecek. Askerde Çok iyi insan olma. Arkadaşlarını seçerken dikkatli seç . Hayırlı teskereler

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,046
752
113
Bu askerlik biter mi bunu nasıl yapmışlar burası ne acemi birlik ne zaman bitecek. Bir dünya düşünceler geçecek beyninden. Şunu asla unutma boşuna düşünüyor sun. Zamana bırak bitecek. Askerde Çok iyi insan olma. Arkadaşlarını seçerken dikkatli seç . Hayırlı teskereler
teşekkür ederim

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,338
5,073
113
Hayırlı tezkereler kardeşim gelir geçer 540 gün yaptık geçti 6 ay nedirki

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
538
113
oo istanbul ha. emret komutanım dizisi seni bekliyo