- 11,349
- 13,417
- 113
kanka ne olsun istiyon sen de, fazlası olmaz gfdşghSarilmak teselli ediyor mu![]()
kanka ne olsun istiyon sen de, fazlası olmaz gfdşghSarilmak teselli ediyor mu![]()
Opuselimkanka ne olsun istiyon sen de, fazlası olmaz gfdşgh
Eger bu lafı bana ediyorsan cemsinin senin benim hakkımda dediklerini ifşa edip seni rezil etmezsem banada Erhan demesinler o kadar benim arkamdan atıp tutmussun sana bugune kadar tek kelime etmedim olsun dedim ama sen haddi asiyorsun giderek kendine gel artıkUlan ne sinsi adamsın sen. Çok şükür rabbime ki bugünleri gördük
Sana demedim. O muhabbet ettiğine dedim. Gelip burda bize durduk yere dansöz diyen adama dost diyosun biz düşman mı olduk ?Eger bu lafı bana ediyorsan cemsinin senin benim hakkımda dediklerini ifşa edip seni rezil etmezsem banada Erhan demesinler o kadar benim arkamdan atıp tutmussun sana bugune kadar tek kelime etmedim olsun dedim ama sen haddi asiyorsun giderek kendine gel artık
Kanka kendime ban attırır uzarım buralardan korkutma beni 😂Opuselim![]()
Bi derdim yok. Bizle arası bozulmuş olabilir. Aramız limoni olabilir. Ama gelip bize hakaret eden adama hak vermesine gerek yok@AnthonyEdwards @Erhan2121 sizin derdiniz ne olm niye bitmiyo bu husumet
@AnthonyEdwards @Erhan2121 sizin derdiniz ne olm niye bitmiyo bu husumet
www.instagram.com
Sen burada böyle şeylere ne şaşırıyon burda 4-5 kişi örgütlenip @Losers e 1 hafta sabah akşam hakaret ettiler şimdi bir şey olmamış gibi adamla gülüşüyorlar burada her şey normal kumar sohbet muhabbet bu kadar fazlası yokBi derdim yok. Bizle arası bozulmuş olabilir. Aramız limoni olabilir. Ama gelip bize hakaret eden adama hak vermesine gerek yok
Benim seninle sorunum olmadi hiç bir zaman gün oldu ortak kasa yaptık kupon yaptık zamanında hatta arkamdan konusmussun cemsij dedi bana olsun dedim insan hata yapabilir ama gelip beni kötü bellemeyin kimsenin kötülüğünü isticek insan değilim bazi hataları görmezden geliyorum hatta insanız sonuçta ben sana soruyorum sen birilerine 50 defa para atsan ve o insanlar sana bir gün bile geri dönüş yapmasa sen kendini sorgulamazmisin ben burda birseyler diyorsam son raddeme ulaşıp demişimdir bunun için de gelip beni yargılamayın lütfenSana demedim. O muhabbet ettiğine dedim. Gelip burda bize durduk yere dansöz diyen adama dost diyosun biz düşman mı olduk ?
sana bi cold brew grande ısmarlamak şart olduBenim seninle sorunum olmadi hiç bir zaman gün oldu ortak kasa yaptık kupon yaptık zamanında hatta arkamdan konusmussun cemsij dedi bana olsun dedim insan hata yapabilir ama gelip beni kötü bellemeyin kimsenin kötülüğünü isticek insan değilim bazi hataları görmezden geliyorum hatta insanız sonuçta ben sana soruyorum sen birilerine 50 defa para atsan ve o insanlar sana bir gün bile geri dönüş yapmasa sen kendini sorgulamazmisin ben burda birseyler diyorsam son raddeme ulaşıp demişimdir bunun için de gelip beni yargılamayın lütfen
Anlıyorum seni kırılmışsın darılmışsın. Olabilir. Çok kolayca konuşup çözebilirdin valeyle. Açıktan yazıldığı için olay büyüdü. Yarın öbür gün belki düzelir aranız. Benim senden ricam en azından bize hakaret edip giden adamları arkamızdan konuşturma bu şekilde. Herşey çözülür. Ama çözülmeyecek yerlere gitmesin işBenim seninle sorunum olmadi hiç bir zaman gün oldu ortak kasa yaptık kupon yaptık zamanında hatta arkamdan konusmussun cemsij dedi bana olsun dedim insan hata yapabilir ama gelip beni kötü bellemeyin kimsenin kötülüğünü isticek insan değilim bazi hataları görmezden geliyorum hatta insanız sonuçta ben sana soruyorum sen birilerine 50 defa para atsan ve o insanlar sana bir gün geri dönüş yapmasa sen kendini sorgulamazmisin ben burda birseyler diyorsam son raddeme ulaşıp demişimdir bunun için de gelip beni yargılamayın lütfen
Baydınız
www.instagram.com
Vefadan bahsedilince elim ayağım titriyor bak şekerim düşüyo kardeşim yeterSokarım parasına simdi ben paradan çok insanlarda vefa kalmamış diye günlerce burda konuştum metin misal dun para kazandım eger ona ben odul versem bugün beni savunacakti vermedim adam bugün durup dururken kılıç çekti bana konuda ole kendini bilmez insanlar varki anlatamam artik