Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,460
14,518
113
O kadar sevgiden uzak kalmışım ki ole bir psikolojiye bürünmüşum kelimeler ile ifade edemiyorum artık dost bir kisi bile bana sen kötüsün dediği an benim ışıklar kapanıyor artik
Forumdan sevgi göremezsin kardeşim bir hafta hesabı kapattın kimse Erhan nerde dememiş kimse adını anmamış boşuna uğraşırsın şurada beklediğin insanlığı dışarıdan beklesen çoktan dünyanın en mutlu insanı olurdun Forum para üzerine dayalı bir platform paran varsa baba sensin dediğin hiç birşey batmaz paran yoksa selam versen almazlar en iyi sen biliyon

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Birini yapcaz sana
Sanki sizi seven çok insan var hepimiz aynıyız bok gibi bir hayatımız var suan ne yaptığımız belli değil gün oluyor 100k paramız oluyor diğer günü 0 zaten bu psikoloji ile geberiyoruz farkında değiliz

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Forumdan sevgi göremezsin kardeşim bir hafta hesabı kapattın kimse Erhan nerde dememiş kimse adını anmamış boşuna uğraşırsın şurada beklediğin insanlığı dışarıdan beklesen çoktan dünyanın en mutlu insanı olurdun Forum para üzerine dayalı bir platform paran varsa baba sensin dediğin hiç birşey batmaz paran yoksa selam versen almazlar en iyi sen biliyon
Reelde cevremiz vardi evlenen adam evden cikmaz oldu dost bende evlenmedim ister istemez yalnız kaldim burayi nie çok ciddiye alıyorum onuda anlamadım valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...