Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,858
14,617
113
Ulan ne sinsi adamsın sen. Çok şükür rabbime ki bugünleri gördük

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,089
42,599
113
Ulan ne sinsi adamsın sen. Çok şükür rabbime ki bugünleri gördük
Eger bu lafı bana ediyorsan cemsinin senin benim hakkımda dediklerini ifşa edip seni rezil etmezsem banada Erhan demesinler o kadar benim arkamdan atıp tutmussun sana bugune kadar tek kelime etmedim olsun dedim ama sen haddi asiyorsun giderek kendine gel artık

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,858
14,617
113
Eger bu lafı bana ediyorsan cemsinin senin benim hakkımda dediklerini ifşa edip seni rezil etmezsem banada Erhan demesinler o kadar benim arkamdan atıp tutmussun sana bugune kadar tek kelime etmedim olsun dedim ama sen haddi asiyorsun giderek kendine gel artık
Sana demedim. O muhabbet ettiğine dedim. Gelip burda bize durduk yere dansöz diyen adama dost diyosun biz düşman mı olduk ?

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,321
4,631
113
@AnthonyEdwards @Erhan2121 sizin derdiniz ne olm niye bitmiyo bu husumet

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Bi derdim yok. Bizle arası bozulmuş olabilir. Aramız limoni olabilir. Ama gelip bize hakaret eden adama hak vermesine gerek yok
Sen burada böyle şeylere ne şaşırıyon burda 4-5 kişi örgütlenip @Losers e 1 hafta sabah akşam hakaret ettiler şimdi bir şey olmamış gibi adamla gülüşüyorlar burada her şey normal kumar sohbet muhabbet bu kadar fazlası yok

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,089
42,599
113
Sana demedim. O muhabbet ettiğine dedim. Gelip burda bize durduk yere dansöz diyen adama dost diyosun biz düşman mı olduk ?
Benim seninle sorunum olmadi hiç bir zaman gün oldu ortak kasa yaptık kupon yaptık zamanında hatta arkamdan konusmussun cemsij dedi bana olsun dedim insan hata yapabilir ama gelip beni kötü bellemeyin kimsenin kötülüğünü isticek insan değilim bazi hataları görmezden geliyorum hatta insanız sonuçta ben sana soruyorum sen birilerine 50 defa para atsan ve o insanlar sana bir gün bile geri dönüş yapmasa sen kendini sorgulamazmisin ben burda birseyler diyorsam son raddeme ulaşıp demişimdir bunun için de gelip beni yargılamayın lütfen

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,799
23,087
113
Benim seninle sorunum olmadi hiç bir zaman gün oldu ortak kasa yaptık kupon yaptık zamanında hatta arkamdan konusmussun cemsij dedi bana olsun dedim insan hata yapabilir ama gelip beni kötü bellemeyin kimsenin kötülüğünü isticek insan değilim bazi hataları görmezden geliyorum hatta insanız sonuçta ben sana soruyorum sen birilerine 50 defa para atsan ve o insanlar sana bir gün bile geri dönüş yapmasa sen kendini sorgulamazmisin ben burda birseyler diyorsam son raddeme ulaşıp demişimdir bunun için de gelip beni yargılamayın lütfen
sana bi cold brew grande ısmarlamak şart oldu

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,858
14,617
113
Benim seninle sorunum olmadi hiç bir zaman gün oldu ortak kasa yaptık kupon yaptık zamanında hatta arkamdan konusmussun cemsij dedi bana olsun dedim insan hata yapabilir ama gelip beni kötü bellemeyin kimsenin kötülüğünü isticek insan değilim bazi hataları görmezden geliyorum hatta insanız sonuçta ben sana soruyorum sen birilerine 50 defa para atsan ve o insanlar sana bir gün geri dönüş yapmasa sen kendini sorgulamazmisin ben burda birseyler diyorsam son raddeme ulaşıp demişimdir bunun için de gelip beni yargılamayın lütfen
Anlıyorum seni kırılmışsın darılmışsın. Olabilir. Çok kolayca konuşup çözebilirdin valeyle. Açıktan yazıldığı için olay büyüdü. Yarın öbür gün belki düzelir aranız. Benim senden ricam en azından bize hakaret edip giden adamları arkamızdan konuşturma bu şekilde. Herşey çözülür. Ama çözülmeyecek yerlere gitmesin iş

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,089
42,599
113
Sokarım parasına simdi ben paradan çok insanlarda vefa kalmamış diye günlerce burda konuştum metin misal dun para kazandım eger ona ben odul versem bugün beni savunacakti vermedim adam bugün durup dururken kılıç çekti bana konuda ole kendini bilmez insanlar varki anlatamam artik

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,858
14,617
113
Markete 1500 lira borç ödedim az önce 1 hafta daha borca sigara alabilirim

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,782
5,720
113
Sokarım parasına simdi ben paradan çok insanlarda vefa kalmamış diye günlerce burda konuştum metin misal dun para kazandım eger ona ben odul versem bugün beni savunacakti vermedim adam bugün durup dururken kılıç çekti bana konuda ole kendini bilmez insanlar varki anlatamam artik
Vefadan bahsedilince elim ayağım titriyor bak şekerim düşüyo kardeşim yeter

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,089
42,599
113
Bakın sadece bu konuya eski mesajlara bakin kimlere ne verdik gitti umurumuzda olmadi gelip beni tekrar söylüyorum kötü bellemeyin param olduğu zaman bu forumda çok dağıtım yaptım kimse bana geri versin diye değil bundan kac ay önce çok sinirlendiğim bir konu oldu wasil 80k cekim yapmış paylaşmış bunu gelip bana hiç değilse bir defa insan yazardı durumun yoksa bi rol parası atayim diye ben yine söylüyorum vefa arıyorum insnale da vefa eger o yoksa bende biter mevzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...