- 11,349
- 13,417
- 113
sus bizi şey ediyorsun git üniye threesome falan yap burda bizle ne sürtüyon hayatsızız olm bizAbi ben sevincimi paylaşıyor kumar yok artık okula gidicem bu ondandır estağfurullah sizi şey etmek için paylasmiyom
sus bizi şey ediyorsun git üniye threesome falan yap burda bizle ne sürtüyon hayatsızız olm bizAbi ben sevincimi paylaşıyor kumar yok artık okula gidicem bu ondandır estağfurullah sizi şey etmek için paylasmiyom
O can ablam hoşgeldin bu nedirslm cold brew grandeler
Eyw abi gidip manita kovaliycamsus bizi şey ediyorsun git üniye threesome falan yap burda bizle ne sürtüyon hayatsızız olm biz
Henüz konudan ban yemedim ahmet o yuzden sana bir lafım olacak simdi kazandigin para 15k ne yapabilirsin o para ile de çok mutlu olmuşsun pauha sadece bunu demek istedim alıntı yapmazsan sevinirimŞundan güzel bir şey yoktur nokta
@Metings1905 ilik gibi dm at onaEyw abi gidip manita kovaliycam
starbucksa git cold brew grande bro de verirler.O can ablam hoşgeldin bu nedir
Parası ne kadar onunstarbucksa git cold brew grande bro de verirler.
Makina123 special olsun dersen birde arkasına ZİFT bro diyebilirsin zehirden farksız olur.
Biliyoruz kardeşim. Biz de geçtik o yollardan. Borçlarını öde. 3 5 basayım 50 alayım fikrine kapılma sakın. Bol şansDoğru 15 k küçük ama borcum zaten 15 di bitti abi belki size küçük geliyo ama ben. Onun için ne sıkıntıya girdim bir bilden
250 falandır hatırlamıyorum cok oldu icmeyeli cold brewParası ne kadar onun
Eyw abi artık barrios dedigii gibi yamyam modundayim JoJo kod kovalarim gelir haftada bir rol takip eder harçlık aliri çıkarım artikBiliyoruz kardeşim. Biz de geçtik o yollardan. Borçlarını öde. 3 5 basayım 50 alayım fikrine kapılma sakın. Bol şans
Yok ben 2 Şi bir arada alırım daha hayirlidir250 falandır hatırlamıyorum cok oldu icmeyeli cold brew
double shot suruplu mocha da icebilirsin zift sevmiyorsanYok ben 2 Şi bir arada alırım daha hayirlidir
Sağolasın kardeşimVan'ın açılmış hayırlı olsun abi
erkek adam americano içer kardeşdouble shot suruplu mocha da icebilirsin zift sevmiyorsan
sütsüz coffee sevmem broerkek adam americano içer kardeş
10 günlük maaşım la hedefin niye bu kadar küçükŞundan güzel bir şey yoktur nokta
GİDİP NESCAFE 3Ü1 ARADA İÇEYİMsütsüz coffee sevmem bro
Abi mesela senin borcun 200 k dirnbenim borcum 15 di ödedim10 günlük maaşım la hedefin niye bu kadar küçük
Bilemedin kardeşim benim borcum sıfırAbi mesela senin borcun 200 k dirnbenim borcum 15 di ödedim