Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,824
5,776
113
Bakın sadece bu konuya eski mesajlara bakin kimlere ne verdik gitti umurumuzda olmadi gelip beni tekrar söylüyorum kötü bellemeyin param olduğu zaman bu forumda çok dağıtım yaptım kimse bana geri versin diye değil bundan kac ay önce çok sinirlendiğim bir konu oldu wasil 80k cekim yapmış paylaşmış bunu gelip bana hiç değilse bir defa insan yazardı durumun yoksa bi rol parası atayim diye ben yine söylüyorum vefa arıyorum insnale da vefa eger o yoksa bende biter mevzu
Sen erken ölürsün

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,824
5,776
113
Dağıtımlar geri gelse trilyonerdim bu işler boş işler ayrıca ben sendende sıkıldım artık en az 50 kere gördüm bu muhabbetlerini yeter sal milleti kendine dert etme herkes sen ben değil kıymet bilsin boşkoy sahurunu Yap uyu artık
Konu açmicam dağıtım yapmicsm diyosun yine yapıyosun şunu şunu yapmicsm diyosun yine yapıyosun deli ettin kendini bıeak boşver illa rol mu açtıralım susman için nbaden anlasan yaptırcazda oda yok sende

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,139
42,681
113
Neyse hayırlı geceler kaçtım ben bu saatten sonra isterse beni hangi biçime sokuyorsaniz sokun ben gaddar diyin şeytan diyin ama emin olun son raddeme gelip konuştum ben

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,139
42,681
113
Dağıtımlar geri gelse trilyonerdim bu işler boş işler ayrıca ben sendende sıkıldım artık en az 50 kere gördüm bu muhabbetlerini yeter sal milleti kendine dert etme herkes sen ben değil kıymet bilsin boşkoy sahurunu Yap uyu artık
Konu açmicam dağıtım yapmicsm diyosun yine yapıyosun şunu şunu yapmicsm diyosun yine yapıyosun deli ettin kendini bıeak boşver illa rol mu açtıralım susman için nbaden anlasan yaptırcazda oda yok sende
Nba anlamiyorum maalsef konudan ban yemek için adminleri etiket ettim sabah belki daimon atar da huzura kavuşur konu benden kurtulurlar görüşürüz dost

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,824
5,776
113
Elimde 1 NBA kuponu var kupon güzel veriyo ama güven vermiyo dağıtım konu istatisstiğim 36/3

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,482
14,547
113
Benim seninle sorunum olmadi hiç bir zaman gün oldu ortak kasa yaptık kupon yaptık zamanında hatta arkamdan konusmussun cemsij dedi bana olsun dedim insan hata yapabilir ama gelip beni kötü bellemeyin kimsenin kötülüğünü isticek insan değilim bazi hataları görmezden geliyorum hatta insanız sonuçta ben sana soruyorum sen birilerine 50 defa para atsan ve o insanlar sana bir gün bile geri dönüş yapmasa sen kendini sorgulamazmisin ben burda birseyler diyorsam son raddeme ulaşıp demişimdir bunun için de gelip beni yargılamayın lütfen
Erhan paran mı bitti la yine uzun uzun yazmaya başladın kanka acil para bul sen 😆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...