- 1,079
- 366
- 83
evan mobley ilk per 4.5 üst atabılır mı clevdekı
1 haftalık ZİFTTT gibi Americano parası
evan mobley ilk per 4.5 üst atabılır mı clevdekı
1 haftalık ZİFTTT gibi Americano parası
Burayı çok ciddiye alma kankam herkes çok kırılgan onlar kırılgan oldukça sende çok kırılgan oluyorsun hâliyle. Bugün değer verdiğin kelimeleri seçerek yaptığın birisine iki gün derdini anlat üçüncü gün seni adam yerine koymuyor ama her gün para var para var gel şunu yapalım de senden kralıda olmuyor valla takma la burayıReelde cevremiz vardi evlenen adam evden cikmaz oldu dost bende evlenmedim ister istemez yalnız kaldim burayi nie çok ciddiye alıyorum onuda anlamadım valla
hiç yemedik daha aspavayı soslu patates ikramlarını gördükçe ağzım sulanıyoAspava et döneri bir başka yapıyor be kardeşim
Para yok para yok ama çok para lazım be haylanım. Allah kahretsin nasıl düzelecezBurayı çok ciddiye alma kankam herkes çok kırılgan onlar kırılgan oldukça sende çok kırılgan oluyorsun hâliyle. Bugün değer verdiğin kelimeleri seçerek yaptığın birisine iki gün derdini anlat üçüncü gün seni adam yerine koymuyor ama her gün para var para var gel şunu yapalım de senden kralıda olmuyor valla takma la burayı
Bak adam gibi adam olan biri geldi ben bugune kadar hocama tek laf ettim mi etmedim arAspava et döneri bir başka yapıyor be kardeşim
Konudan ban yerim sabah daimona yazdım zaten artık istesem de dert edememBurayı çok ciddiye alma kankam herkes çok kırılgan onlar kırılgan oldukça sende çok kırılgan oluyorsun hâliyle. Bugün değer verdiğin kelimeleri seçerek yaptığın birisine iki gün derdini anlat üçüncü gün seni adam yerine koymuyor ama her gün para var para var gel şunu yapalım de senden kralıda olmuyor valla takma la burayı
Neyse erhanım iyi geceler kardeşim yerin ayrıdır bende geçen gün beni bir konuda savunmuşsun onuda okudum adamlığını orda bir kez daha gördüm senden zarar gelmez Allah'a emanetsinReelde cevremiz vardi evlenen adam evden cikmaz oldu dost bende evlenmedim ister istemez yalnız kaldim burayi nie çok ciddiye alıyorum onuda anlamadım valla
mobley kuponu gitti 42.5 alttan1 haftalık ZİFTTT gibi Americano parası
Belimiz Doğrulmuyor ama güzel günler yakındır hislerim yüksek kankam sıkmayalım canımızıPara yok para yok ama çok para lazım be haylanım. Allah kahretsin nasıl düzelecez
La ben seni seviyorum senin olmadığın konuda kimsenin haddine düşmemiş sana atıp tutsun çünkü nasil bir adam olduğunu biliyorum dostNeyse erhanım iyi geceler kardeşim yerin ayrıdır bende geçen gün beni bir konuda savunmuşsun onuda okudum adamlığını orda bir kez daha gördüm senden zarar gelmez Allah'a emanetsin
banka gibi site cıktı walla ödediSite linki atsana bi
aktif tek kupon mu var şuanmobley kuponu gitti 42.5 alttan
yes şu dysondan 1 sayı laızmaktif tek kupon mu var şuan
🙏🙏😍😍La ben seni seviyorum senin olmadığın konuda kimsenin haddine düşmemiş sana atıp tutsun çünkü nasil bir adam olduğunu biliyorum dost
Hemen oynabanka gibi site cıktı walla ödedibeklemiyordum bi nba akar kupon cıkarda basak
basıyomHemen oyna
geliyo az kaldıyes şu dysondan 1 sayı laızm
Basbasıyom
2 sayida 1 faul de acil atması lazımyes şu dysondan 1 sayı laızm
gelmezse bulayım mı seni