Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,464
14,524
113
Reelde cevremiz vardi evlenen adam evden cikmaz oldu dost bende evlenmedim ister istemez yalnız kaldim burayi nie çok ciddiye alıyorum onuda anlamadım valla
Burayı çok ciddiye alma kankam herkes çok kırılgan onlar kırılgan oldukça sende çok kırılgan oluyorsun hâliyle. Bugün değer verdiğin kelimeleri seçerek yaptığın birisine iki gün derdini anlat üçüncü gün seni adam yerine koymuyor ama her gün para var para var gel şunu yapalım de senden kralıda olmuyor valla takma la burayı

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,854
14,610
113
Burayı çok ciddiye alma kankam herkes çok kırılgan onlar kırılgan oldukça sende çok kırılgan oluyorsun hâliyle. Bugün değer verdiğin kelimeleri seçerek yaptığın birisine iki gün derdini anlat üçüncü gün seni adam yerine koymuyor ama her gün para var para var gel şunu yapalım de senden kralıda olmuyor valla takma la burayı
Para yok para yok ama çok para lazım be haylanım. Allah kahretsin nasıl düzelecez

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Aspava et döneri bir başka yapıyor be kardeşim
Bak adam gibi adam olan biri geldi ben bugune kadar hocama tek laf ettim mi etmedim ar
Konudan ban yerim sabah daimona yazdım zaten artık istesem de dert edemem

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,464
14,524
113
Reelde cevremiz vardi evlenen adam evden cikmaz oldu dost bende evlenmedim ister istemez yalnız kaldim burayi nie çok ciddiye alıyorum onuda anlamadım valla
Neyse erhanım iyi geceler kardeşim yerin ayrıdır bende geçen gün beni bir konuda savunmuşsun onuda okudum adamlığını orda bir kez daha gördüm senden zarar gelmez Allah'a emanetsin

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Neyse erhanım iyi geceler kardeşim yerin ayrıdır bende geçen gün beni bir konuda savunmuşsun onuda okudum adamlığını orda bir kez daha gördüm senden zarar gelmez Allah'a emanetsin
La ben seni seviyorum senin olmadığın konuda kimsenin haddine düşmemiş sana atıp tutsun çünkü nasil bir adam olduğunu biliyorum dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...