- 48,340
- 13,506
- 113
Tövbeler olsun 😁Gonobete 1 attım 10 çektim bereket
Tövbeler olsun 😁Gonobete 1 attım 10 çektim bereket
Guzel hikaye uyduruyorUlasamıyo
Metin@Barrios bana ıban at malum yerden yazmıs gıtmıs maıl atmıs bana ulasmak ıcın dun metings1905 hotmaıl benım bu gmaıl dıye atmıs
Iban salla senGuzel hikaye uyduruyor
Ortalık yine karıscak lvkhjKacmamıs
Papaz gitmiş. Buda dolandırıcı ihbar edinOrtalık yine karıscak lvkhj
bayaaaOrtalık yine karıscak lvkhj
Acil 2k lazım dolandırılır mısın yoksa ufak dolandırılıp katlatır mısın opsiyonel dolandırıcıyım bakPapaz gitmiş. Buda dolandırıcı ihbar edin
Al paranı bitsin gitsinGuzel hikaye uyduruyor
Karıscak bısı yok adam 1 karton sıgarası parasıyla mı kacıcam dıyo meksıkaya ortalıgo karıstıran konuya bodaha gelmem dıyenler 2 sene sonra konuya yazan @Hayroo var bıde 😀😀Ortalık yine karıscak lvkhj
Ellemeeeeeee 😀Karıscak bısı yok adam 1 karton sıgarası parasıyla mı kacıcam dıyo meksıkaya ortalıgo karıstıran konuya bodaha gelmem dıyenler 2 sene sonra konuya yazan @Hayroo var bıde 😀😀
İmkansızlardasin 😀Acil 2k lazım dolandırılır mısın yoksa ufak dolandırılıp katlatır mısın opsiyonel dolandırıcıyım bak
Olum adam haksız haksız haksız haksız nesini diretiyorsunKarıscak bısı yok adam 1 karton sıgarası parasıyla mı kacıcam dıyo meksıkaya ortalıgo karıstıran konuya bodaha gelmem dıyenler 2 sene sonra konuya yazan @Hayroo var bıde 😀😀
Bakacaz allah büyük yigidim 🫡İmkansızlardasin 😀
Tamam haksız da herkesı dolandırdı kactı ımajı yaratmak yakısmadı adam yokken burdan herkes konustu gecendede aynıaı oldu adam geldı kımse ses cıkaramadıOlum adam haksız haksız haksız haksız nesini diretiyorsun
Ben kendi sorunum için konuşurum benim alacağımin günü gelmeden beni mağdur etmeden neden adam iftira atayim neden yaygara koparayim. Ama şimdi ben karşı tarafa mahcup olduktan sonra ne anlamı var gelmiş olmasının. Bana sabahtan deseydi benim durum bu gecikecek o zmn ben önlem alırdım. Olay buraya kadar gelmezdi. Ama son dj telefonunu kapatırsa eşek yerine koyarsa olacağı budurTamam haksız da herkesı dolandırdı kactı ımajı yaratmak yakısmadı adam yokken burdan herkes konustu gecendede aynıaı oldu adam geldı kımse ses cıkaramadı
Salihim kacmazBen kendi sorunum için konuşurum benim alacağımin günü gelmeden beni mağdur etmeden neden adam iftira atayim neden yaygara koparayim. Ama şimdi ben karşı tarafa mahcup olduktan sonra ne anlamı var gelmiş olmasının. Bana sabahtan deseydi benim durum bu gecikecek o zmn ben önlem alırdım. Olay buraya kadar gelmezdi. Ama son dj telefonunu kapatırsa eşek yerine koyarsa olacağı budur
Sende algı sorunu var, buna ikna oldum. Hala ne demek istediğimi anlamıyorsun.Salihim kacmaz
Meto her telden çalar dost onu anlayamazsın 🤣Sende algı sorunu var, buna ikna oldum. Hala ne demek istediğimi anlamıyorsun.
Ben senı anladım gaddarda sen benı anlamıyorsun dolandırdı kactı demek var soz verdıgı gun paramı veremedı demek varSende algı sorunu var, buna ikna oldum. Hala ne demek istediğimi anlamıyorsun.