- 5,799
- 5,743
- 113
Bizde deriniz5 atmis helal seninde iyi tahminelrin varmış dur bakalım tekrar düzlüğe çıkarsam senlen fikir alışverişi yaparak kuponlar alirim
Bizde deriniz5 atmis helal seninde iyi tahminelrin varmış dur bakalım tekrar düzlüğe çıkarsam senlen fikir alışverişi yaparak kuponlar alirim
Sıkma canınıBen gidiyorum hadi akşam görüşürüz
Görecez pyhaaBizde deriniz
Bu ne zaman iade olurGörecez pyhaa
Mac basinda da olabilir mac sonuda olabilir değişiyor bazenBu ne zaman iade olur
geçmiş olsun kralHayırlı olsun benim kupon battı. 500 ile başlayan yolculuk 1.5k görüp sıfırlandı. Keşke faturamı ödeseydim aq en azından
Yeni gelişme mi var sıfatlar değişmişBir daha @Losers denen dolandiricıyı burda savunan olursa onunda ondan farkı yokmuş demektir!!!
Yok arazi oldu topladi milletten toplayacağini daha girmez. Zaten evelilige yakın döndü foruma. Evlilik öncesi vur kaç yapıp gitti işteYeni gelişme mi var sıfatlar değişmiş
Zaten evlenirken para toplicak ne alaka ya tabi evlencekseYok arazi oldu topladi milletten toplayacağini daha girmez. Zaten evelilige yakın döndü foruma. Evlilik öncesi vur kaç yapıp gitti işte
Alperen gavatı 25te kalmış diğerleri gelmiş.Trey Murphy III Üst 30.5 Sayılar, Asistler ve Ribauntlar , Tüm Maç
Alperen Sengun Üst 33.5 Sayılar, Asistler ve Ribauntlar , Tüm Maç
Devin Booker Üst 34.5 Sayılar, Asistler ve Ribauntlar , Tüm Maç
sallamasyon jojodan cıkanı vurduk
7den beri ayaktayız gideyim bayılayım iyi geceler cümleten
He metinSon dakıka @Losers kacmamıs ulastım
KacmamısHe metin
Olum bana niye ulaşmıyorKacmamıs
UlasamıyoOlum bana niye ulaşmıyor