Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,183
22,547
113
Ben senı anladım gaddarda sen benı anlamıyorsun dolandırdı kactı demek var soz verdıgı gun paramı veremedı demek var
Evet ben mağdur olduktan sonra bana 10 katını vermesinin de anlamı yok. Benim is yerinde ki adamda oluşan imajım zeledensikten sonra bir anlamı yok. Ben sabah o parayı yerine koymak için kaç kişiye ağız eğdim sen biliyor musun?

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,756
34,538
113
Evet ben mağdur olduktan sonra bana 10 katını vermesinin de anlamı yok. Benim is yerinde ki adamda oluşan imajım zeledensikten sonra bir anlamı yok. Ben sabah o parayı yerine koymak için kaç kişiye ağız eğdim sen biliyor musun?
Dogrudur el şeyıyle gerdege gırme dıye laf var kımseye guvenme hele ınternet ortamında bırıne guvenerek cevrendekı kınseye soz vermezsın artık

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,183
22,547
113
Ben senı anladım gaddarda sen benı anlamıyorsun dolandırdı kactı demek var soz verdıgı gun paramı veremedı demek var
Ve söz verdigi gün paramı ödemedi demek için bana ödeme günü veremeyecegini söylemiş olması gerekirdi. Son dk telefonu kapalı olursa eğer o zmn söz verdiği gün paramı veremedi olayından çıkar bu iş arada ki farkı anla sen önce

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,454
4,186
113
Meto dikkatimi çekti de haksız olanları hep bir savunma çabası var sende neden böyle bir topun altına giriyon ki kaç kişiden para alıp vermemiş milleti magdur etmiş böyle bir insanı kimse savunmak istemez adam diyorki başkasından borç alıp verdim aldıgım adama rezil olduktan sonra fazlasını versede bir anlamı kalmıyor

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,756
34,538
113
Meto dikkatimi çekti de haksız olanları hep bir savunma çabası var sende neden böyle bir topun altına giriyon ki kaç kişiden para alıp vermemiş milleti magdur etmiş böyle bir insanı kimse savunmak istemez adam diyorki başkasından borç alıp verdim aldıgım adama rezil olduktan sonra fazlasını versede bir anlamı kalmıyor
Savunmak degıl kacmaz dıyorum öder

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,454
4,186
113
Yıl olmış 2026 ulaşamıyorum diye bahaneye çocuklar bile inanmaz valla ben birinden borç alıcamda ona değilde başkasına ulaşıcam şöyle oldu böyle diycem valla suratıma tükürürler

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,043
113
100 havale var mı beyler misli ve casivera hariç

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
@Metings1905 rüyamda türk milli takımına çağrılıyodum antreman yapıyoduk tam maça çıkacaz uyandım hay amk maçta karadağ ile oynucaktık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...