- 11,349
- 13,417
- 113
Hala etkisindeyim lan ejwjdjdHeycanlandın mı
Hala etkisindeyim lan ejwjdjdHeycanlandın mı
Mariobet var mı sendeHala etkisindeyim lan ejwjdjd
Var marioMariobet var mı sende
Saat 13 te gates spın eklencekmıs 1000 yap cekVar mario
Kod olaraktan mı direkt mi?Saat 13 te gates spın eklencekmıs 1000 yap cek
Sana hangisi uyarsaKod olaraktan mı direkt mi?
50 fs nasıl 1000 olcak 1 tl lik fs lerSana hangisi uyarsa
Azmin elinden kim kurtulur. Atar şans 500 x 😀. Jojo mat nerde gelmemiş daha 😀50 fs nasıl 1000 olcak 1 tl lik fs ler![]()
Bonusa gırıcek anca ole50 fs nasıl 1000 olcak 1 tl lik fs ler![]()
giricek 10x ödicek falan filan tırt 100-200 verirse bunlar her alanda geçerli galiba başka yerde değerlendiririz saat 13:00 da dimiBonusa gırıcek anca ole
@Metings1905 hazırlan samsundan çıkıcak şimdiAdam olan dmlerime cevap verir
Bandırma vapuru kıme gırecek bakalım@Metings1905 hazırlan samsundan çıkıcak şimdi
Akşama kadar aktifken yazamayanlar yüreği yetmeyenler domain değişince ve gece biz yokken yazabiliyor 😂 amaç ne tartışma çıkırakp konuyı kapatmak puahahahah çok lafım varda şimdi ban yerim sonra bilerek ban yedi derler bu seferde ğauajaj
geçmiş olsun
Çok değişik çar ya bi bakıyorum adamı savunuyor bi bakıyorum adamla makara geçiyo ezikliyo çözemedim@Metings1905 hazırlan samsundan çıkıcak şimdi
Ben yazdım geceden önce yazmadım çünkü diğer yerden ulaşiyordum sana. Ama son ana gelince ulaşılmaz olursan beni mağdur edersen bende yazarım. Ulaşılabilir olsaydın buraya yazmazdik, daha önce yapmadığım gibi. Ama bunu bu noktaya sen getirdin kimsede degil. Ama bir daha öyle bir nojtaya gelmeyecegiz, çünkü buna müsade etmeyecegim emin olabilirsinAkşama kadar aktifken yazamayanlar yüreği yetmeyenler domain değişince ve gece biz yokken yazabiliyor 😂 amaç ne tartışma çıkırakp konuyı kapatmak puahahahah çok lafım varda şimdi ban yerim sonra bilerek ban yedi derler bu seferde ğauajaj
Yani garip olan ne biliyon mu kankam 20 kişinin bu adamı çözmeye çalışması gfdklhgldfk lan salın takılıyo taşşağında o rüzgar nerden eserse eğleniyo geçiyoÇok değişik çar ya bi bakıyorum adamı savunuyor bi bakıyorum adamla makara geçiyo ezikliyo çözemedim