Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Akşama kadar aktifken yazamayanlar yüreği yetmeyenler domain değişince ve gece biz yokken yazabiliyor 😂 amaç ne tartışma çıkırakp konuyı kapatmak puahahahah çok lafım varda şimdi ban yerim sonra bilerek ban yedi derler bu seferde ğauajaj

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Adam olan dmlerime cevap verir

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,734
5,626
113
Akşama kadar aktifken yazamayanlar yüreği yetmeyenler domain değişince ve gece biz yokken yazabiliyor 😂 amaç ne tartışma çıkırakp konuyı kapatmak puahahahah çok lafım varda şimdi ban yerim sonra bilerek ban yedi derler bu seferde ğauajaj

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Ben yazdım geceden önce yazmadım çünkü diğer yerden ulaşiyordum sana. Ama son ana gelince ulaşılmaz olursan beni mağdur edersen bende yazarım. Ulaşılabilir olsaydın buraya yazmazdik, daha önce yapmadığım gibi. Ama bunu bu noktaya sen getirdin kimsede degil. Ama bir daha öyle bir nojtaya gelmeyecegiz, çünkü buna müsade etmeyecegim emin olabilirsin

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Çok değişik çar ya bi bakıyorum adamı savunuyor bi bakıyorum adamla makara geçiyo ezikliyo çözemedim
Yani garip olan ne biliyon mu kankam 20 kişinin bu adamı çözmeye çalışması gfdklhgldfk lan salın takılıyo taşşağında o rüzgar nerden eserse eğleniyo geçiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...