Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Tamam haksız da herkesı dolandırdı kactı ımajı yaratmak yakısmadı adam yokken burdan herkes konustu gecendede aynıaı oldu adam geldı kımse ses cıkaramadı
Ben kendi sorunum için konuşurum benim alacağımin günü gelmeden beni mağdur etmeden neden adam iftira atayim neden yaygara koparayim. Ama şimdi ben karşı tarafa mahcup olduktan sonra ne anlamı var gelmiş olmasının. Bana sabahtan deseydi benim durum bu gecikecek o zmn ben önlem alırdım. Olay buraya kadar gelmezdi. Ama son dj telefonunu kapatırsa eşek yerine koyarsa olacağı budur

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,735
34,520
113
Ben kendi sorunum için konuşurum benim alacağımin günü gelmeden beni mağdur etmeden neden adam iftira atayim neden yaygara koparayim. Ama şimdi ben karşı tarafa mahcup olduktan sonra ne anlamı var gelmiş olmasının. Bana sabahtan deseydi benim durum bu gecikecek o zmn ben önlem alırdım. Olay buraya kadar gelmezdi. Ama son dj telefonunu kapatırsa eşek yerine koyarsa olacağı budur
Salihim kacmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...