- 35,315
- 18,929
- 113
Yine tarih yazmisiz 🤣 tebrikler dost @Fkayatuzu
Ya ne adamsın 😄😄O değilde acaba @Lazistan08 tam olarak neyi istiyor konu sahibinin gelip dost sen çok emek verdin para senin olsun kimseye dagitmana gerek demesi mi ? Merak ettim aklından geçeni
O kadar takip ettim rol benim hakkımO değilde acaba @Lazistan08 tam olarak neyi istiyor konu sahibinin gelip dost sen çok emek verdin para senin olsun kimseye dagitmana gerek demesi mi ? Merak ettim aklından geçeni
Dostlar ben ufaktan kaçıyorum birkaç saat uyumam gerek umarım wonlarız liste belli zaten herkese bol şans iyi geceler..
Adam konu açtığında da giderkende yazmış net olarakYa ne adamsın 😄😄
Sanmıyorum hocam,diğer arkadasin onayından sonra göndermek istemiş olabilir.Ben art niyet göremedim.Tabii yine de siz bilirisniz .Özel konusmalari bilemiyorum.Adam konu açtığında da giderkende yazmış net olaraklazistanda kafaya koymuş bir bahsi ille ona almak istemiş arkadaşlar itiraz edince göndermiyorum demiş mevzu belli o bhse parayı basacak kazanirsa sorun yok kaybederse ya bir yerden borç alıp bir şekilde talefi edecek yada forumu terk edecek
yoksa niye gondermesin millet parasını neyi soracak mesela adam "abi hala aynı fikirdemisin ? Uyuyp kalkınca fikrin değistimi ben kimseye göndermesem olurmu yada ben 500 janvana atayım üstü benim olsun mu diyecek ? Harbiden merak ettim aklında ne vardı diye
Gorecegiz hep beraber... İyi niyetli adam rol biter dağıtımını yapar herkese teşekkür eder...Sanmıyorum hocam,diğer arkadasin onayından sonra göndermek istemiş olabilir.Ben art niyet göremedim.Tabii yine de siz bilirisniz .Özel konusmalari bilemiyorum.
En azından 6 senelik forum tecrubesinde gordugumuz iyi niyetli insanlar bu şekilde davrandı tabi bakış açısı önemli sağlık olsun yaşayıp göreceğizGorecegiz hep beraber... İyi niyetli adam rol biter dağıtımını yapar herkese teşekkür eder...
Üşenmedim mesajları tek tek okudum dağıtım belli herşey belli bir onaya gerek yok belli ki arkadaş kafasında ki maça basmış tüm bakiyeyi kazanırsa dağıtımı yapacak sabah kaybederse bi yerden bulup ödeyecek yada bi süre ortadan kaybolacakSanmıyorum hocam,diğer arkadasin onayından sonra göndermek istemiş olabilir.Ben art niyet göremedim.Tabii yine de siz bilirisniz .Özel konusmalari bilemiyorum.
O zaman utancından çıkamaz bu forumda.Ben öyle birşey olduğunu düşünmüyorum ama eğer öyleyse her mesajının altına bu rezilligi yazarım.Üşenmedim mesajları tek tek okudum dağıtım belli herşey belli bir onaya gerek yok belli ki arkadaş kafasında ki maça basmış tüm bakiyeyi kazanırsa dağıtımı yapacak sabah kaybederse bi yerden bulup ödeyecek yada bi süre ortadan kaybolacak
Aga kumarcı adam herşey olabilir şeytana uymuştur büyük ihtimal parayı çekip dağıtmaması için bir neden yok umarım ben yanılırım 😁O zaman utancından çıkamaz bu forumda.Ben öyle birşey olduğunu düşünmüyorum ama eğer öyleyse her mesajının altına bu rezilligi yazarım.
Hep birlikte göreceğiz dost nasip artik bir lazinstan gider bir Lazistan gelirde peki sana göre @butragueno ile @JanValjaN kötü niyetlilerdi o zaman öyle mi ? Laziztan iyi niyetliydi digerleri kötü niyetlimi ? Ben şeyi anlamak istiyorum yanlış düşünüyorsam kendi adıma tam olarak nerede bakış açımı değiştirmem lazım gerçekten kendimi elestirmek için soruyorum. Bu soruyu konuyla bağımsızO zaman utancından çıkamaz bu forumda.Ben öyle birşey olduğunu düşünmüyorum ama eğer öyleyse her mesajının altına bu rezilligi yazarım.
Değerli üstad,lazistani tanımam.Kimseye kötü niyetli demiyorum.Konusmalardan çıkardığımı söylüyorum.Lazistan bence gonderecek.Para onda toplandığı için sorumluluk hissetmiş olabilir.Kimseyi korumak değil niyetim gönlünüz olur umarım.Yoksa kim kime ne vermiş benim saç telimde değil.Kirilmaca olmasın diye dedim.Para o arkadaşta toplandığı için kendine sorumluluk edinmiş.Halbuki evet isimler verilmiş,kendisini bağlayan birşey yok.Ama bazı tipler böyledir,yapcak birşey yok.Hep birlikte göreceğiz dost nasip artik bir lazinstan gider bir Lazistan gelirde peki sana göre @butragueno ile @JanValjaN kötü niyetlilerdi o zaman öyle mi ? Laziztan iyi niyetliydi digerleri kötü niyetlimi ? Ben şeyi anlamak istiyorum yanlış düşünüyorsam kendi adıma tam olarak nerede bakış açımı değiştirmem lazım gerçekten kendimi elestirmek için soruyorum. Bu soruyu konuyla bağımsız
Bakın öyle ama,bu forumun kitleside bir güç .Bu forumda eksik gördüğüm birşey aslında.Burasi bir kitle sitelere karşı.Ama çoğunuz farkında değil.Mesala kendi açımdan baktığımda ben burada banlanmak istemem yada küçük düşmek istemem.Sitede başıma bir sorun geldiğinde benim gidecek bir yasal dayanagim yok.Burasi bir güçtür.Lazistanin da 3 kuruş için bunu kaybedeceğini düşünmüyorum.He elbette dediklerinde dogrusun kişi kendine yakışanı yapar o zaman.Aga kumarcı adam herşey olabilir şeytana uymuştur büyük ihtimal parayı çekip dağıtmaması için bir neden yok umarım ben yanılırım 😁
Aga bu forum olmaz başka forum olur orası olmaz bi başka forum olur forumlar değişir kumarcı insan çok zor değişirBakın öyle ama,bu forumun kitleside bir güç .Bu forumda eksik gördüğüm birşey aslında.Burasi bir kitle sitelere karşı.Ama çoğunuz farkında değil.Mesala kendi açımdan baktığımda ben burada banlanmak istemem yada küçük düşmek istemem.Sitede başıma bir sorun geldiğinde benim gidecek bir yasal dayanagim yok.Burasi bir güçtür.Lazistanin da 3 kuruş için bunu kaybedeceğini düşünmüyorum.He elbette dediklerinde dogrusun kişi kendine yakışanı yapar o zaman.