- 35,378
- 19,027
- 113
Fazla konuşmaya gerek yok bencedeNoktayı koyuyorum başka da bir şey yazmıyorum Okuduğuma göre Normalde dağıtım yapan adam zaten maç bittiği gibi dağıtım yapar bu böyledir
Fazla konuşmaya gerek yok bencedeNoktayı koyuyorum başka da bir şey yazmıyorum Okuduğuma göre Normalde dağıtım yapan adam zaten maç bittiği gibi dağıtım yapar bu böyledir
Maşallah 7/24 Buradayım Yeni yeni görüyorum seniArkadaslar burada kimsenin beni tanımamasına şaşiriyorum aslında .Gerçekten sandığınizdan eskiyim forumlarda.
Peki değerli dostum,iyi eglencelerMaşallah 7/24 Buradayım Yeni yeni görüyorum seni
Kafamız çok guzeeeelll ne aldın vodka sen onu soylePeki değerli dostum,iyi eglenceler
Kafamız çok guzeeeelll ne aldın vodka sen onu soyle
Ne içtin doğru söyleiyi eğlenceler sizleelre dostlar
İşte budur Helal olsun kazancın daim olsunDostlar günaydın kazanç için sevindim yarıya kadar takip edebildim kusura bakmayın. @Lazistan08 benim yazdığım listeyi dmde toplayalım dağıtımı yapalım dost.
Kazancın daim olsunİşte budur Helal olsun kazancın daim olsun
Sağol dost günaydın..İşte budur Helal olsun kazancın daim olsun
😄😄Kazancın daim olsun
Sağol dostKazancın daim olsun
Günaydın Kral hakkı olur ya madem rol olduSağol dost günaydın..
Nasıl yani?Günaydın Kral hakkı olur ya madem rol oldu
Hayırlı sabah dost günaydın bu arada çok sevindim ya kazanmış olmana 10 k yarım sayıyla gidince çok koydu şahsen bana servet gitti dedimSağol dost günaydın..
Gece burada muhabbet çarkı kullanıyordu Ben sabah Birazını okudum da😄Nasıl yani?![]()
Tebrıkler reis kasa duzelmısSağol dost günaydın..
Günaydın dost herifler makine gibi üç attılar ona rağmen 1 sayıyla yattık sinirler gerildi tabi sonra hiçbir mantık aramadan bu kuponu yaptım tamamen yazı tura olarak oynadım neyse ki kazanç oldu dost..Hayırlı sabah dost günaydın bu arada çok sevindim ya kazanmış olmana 10 k yarım sayıyla gidince çok koydu şahsen bana servet gitti dedim
Sağol dost..Tebrıkler reis kasa duzelmıs
paranın nereden geleceği belli olmuyorGünaydın dost herifler makine gibi üç attılar ona rağmen 1 sayıyla yattık sinirler gerildi tabi sonra hiçbir mantık aramadan bu kuponu yaptım tamamen yazı tura olarak oynadım neyse ki kazanç oldu dost..