- 45,823
- 34,585
- 113
250 üst olmayınca 1300 iç olduDenver 250 üst olsaydi suan buradaydi
250 üst olmayınca 1300 iç olduDenver 250 üst olsaydi suan buradaydi
onu da sabah maclarina basardi benceDenver 250 üst olsaydi suan buradaydi
210 bitti puahhahha 40 sayiyla ucundanDenver 250 üst olsaydi suan buradaydi
ahahahahaha istedigi kadar gelsin bu saate kadar yok ortada durum belliBu lazla iş tutulmaz. Parayı ayarlar gelir konuşmaya başlar ha bence gelmicek ahah
Konu sahibi her boku buna yaptiriyordu belliydi zaten210 bitti puahhahha 40 sayiyla ucundan
kim kime sallamış dostAl birini vur ötekine cebinden etkinlik açmayanlar roll takip edenlere sallamış kendileri etmiyor gibi 🤣 biride önceden sabıkalı parayı almış kaçmış forum yine formunda 🤣
O yeni ne bilsinKonu sahibi her boku buna yaptiriyordu belliydi zaten
Sabahki yorumları diyorum dost 🤣kim kime sallamış dost
Gerzek gerzek konuşup canımı sıkma
Nankörlük başka bir seviye ödül gelince yarabbi şükür kupon yatınca ya hak hücum dost. Sıkıntılı biri zaten muhattap olmana değmezGerzek gerzek konuşup canımı sıkma
Senin parana mi alip vermedik
Yaptığım rollingte kazandığın ödülü de atmıştım
Belli ki Problemli birisin senle uğraşamayacağım
@Shellac şu arkadaşı bir daha ismimi ağzına almaması için uyarır mısın
Aynen öyle dost bunu geç farkına vardık malesef.Nankörlük başka bir seviye ödül gelince yarabbi şükür kupon yatınca ya hak hücum dost. Sıkıntılı biri zaten muhattap olmana değmez
Ufuk kardeş kupon yatar eyw ama ortada kupon yok adamlar kuponu at dıyor bakalım bu atamıyor 4 saat takıp etti arkadaşlar yazık gunahNankörlük başka bir seviye ödül gelince yarabbi şükür kupon yatınca ya hak hücum dost. Sıkıntılı biri zaten muhattap olmana değmez
Onun için ne söylediğinin bir önemi yok karşılık verip tahrik etmek amacı fitne dolu insanlardan uzak dur dostAynen öyle dost bunu geç farkına vardık malesef.
Forum da bunun gibi birkaç nankör daha var
Gerzek gerzek konuşup canımı sıkma
Senin parana mi alip vermedik
Yaptığım rollingte kazandığın ödülü de atmıştım
Belli ki Problemli birisin senle uğraşamayacağım
@Shellac şu arkadaşı bir daha ismimi ağzına almaması için uyarır mısın
Devam edecekseniz BANLANACAKSINIZ BEYLER.@Shellac arkadaş küfür ediyor saygı çerçevesinde konusuyorum
Tıp sustumDevam edecekseniz BANLANACAKSINIZ BEYLER.