Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Fkayatuzu // Nba Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,210
43,085
113
Günaydın dost herifler makine gibi üç attılar ona rağmen 1 sayıyla yattık sinirler gerildi tabi sonra hiçbir mantık aramadan bu kuponu yaptım tamamen yazı tura olarak oynadım neyse ki kazanç oldu dost..
Harbiden ya o neydi on saniyede bir üçlük hicmi kacirmassiniz... Neyseki mutlu son olmuş kalbi temiz adamsın dost gönlüne göre vermis...

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,304
18,919
113
Günaydın dost herifler makine gibi üç attılar ona rağmen 1 sayıyla yattık sinirler gerildi tabi sonra hiçbir mantık aramadan bu kuponu yaptım tamamen yazı tura olarak oynadım neyse ki kazanç oldu dost..
Bize yine dik.gelir 🤣

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Ya dün bir kupon yapılmış bilmem ne olmuş bir şeyler olmuş ben de anlamadım😄😄😄
Bu forumda bir kesim var asla yaranamazsın dünya dağıtım yapıyorsun yine de yaranamıyorsun forumda yeniyim diye biraz acemi kaldık ama dersimi aldım bu forumda kimlere tamah edilmeyeceğini artık yavaş yavaş öğrendim şükür.

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,304
18,919
113
Bu forumda bir kesim var asla yaranamazsın dünya dağıtım yapıyorsun yine de yaranamıyorsun forumda yeniyim diye biraz acemi kaldık ama dersimi aldım bu forumda kimlere tamah edilmeyeceğini artık yavaş yavaş öğrendim şükür.
Takılma sen millete ölücü tayfayi asla memnun edemezsin

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,810
34,579
113
Reıs daha yenıseysen bırde şuna dıkkat edersen daha ıyı olur hep roll takip eden hıc etkınlık yapmayan tayfa var onlara dıkkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...