- 4,378
- 3,920
- 113
Dost imalı imalı konuşmadan söylesene ahahahha yeni uyandım tam algılayamıyorumGece burada muhabbet çarkı kullanıyordu Ben sabah Birazını okudum da😄
Dost imalı imalı konuşmadan söylesene ahahahha yeni uyandım tam algılayamıyorumGece burada muhabbet çarkı kullanıyordu Ben sabah Birazını okudum da😄
Harbiden ya o neydi on saniyede bir üçlük hicmi kacirmassiniz... Neyseki mutlu son olmuş kalbi temiz adamsın dost gönlüne göre vermis...Günaydın dost herifler makine gibi üç attılar ona rağmen 1 sayıyla yattık sinirler gerildi tabi sonra hiçbir mantık aramadan bu kuponu yaptım tamamen yazı tura olarak oynadım neyse ki kazanç oldu dost..
Bize yine dik.gelir 🤣Günaydın dost herifler makine gibi üç attılar ona rağmen 1 sayıyla yattık sinirler gerildi tabi sonra hiçbir mantık aramadan bu kuponu yaptım tamamen yazı tura olarak oynadım neyse ki kazanç oldu dost..
Ya dün bir kupon yapılmış bilmem ne olmuş bir şeyler olmuş ben de anlamadım😄😄😄Dost imalı imalı konuşmadan söylesene ahahahha yeni uyandım tam algılayamıyorum
Roll yaptirda birimize içimiz isinsin diyor bence 🤣Dost imalı imalı konuşmadan söylesene ahahahha yeni uyandım tam algılayamıyorum
Leb demeden leblebiyi anlıyorsun😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄Roll yaptirda birimize içimiz isinsin diyor bence 🤣
Bu forumda bir kesim var asla yaranamazsın dünya dağıtım yapıyorsun yine de yaranamıyorsun forumda yeniyim diye biraz acemi kaldık ama dersimi aldım bu forumda kimlere tamah edilmeyeceğini artık yavaş yavaş öğrendim şükür.Ya dün bir kupon yapılmış bilmem ne olmuş bir şeyler olmuş ben de anlamadım😄😄😄
Çorumspor 2.5 üst 🤣Leb demeden leblebiyi anlıyorsun😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Öğrendiysen Kral sıkıntı yokBu forumda bir kesim var asla yaranamazsın dünya dağıtım yapıyorsun yine de yaranamıyorsun forumda yeniyim diye biraz acemi kaldık ama dersimi aldım bu forumda kimlere tamah edilmeyeceğini artık yavaş yavaş öğrendim şükür.
Yok diyor ki sen doğru olanı yaptın rolün hakki buydu listedekilere dagitilmasi... Lazistan akşam dagitman diye diretince senin verdiğin kararın doğruluğunu savunduDost imalı imalı konuşmadan söylesene ahahahha yeni uyandım tam algılayamıyorum
Takılma sen millete ölücü tayfayi asla memnun edemezsinBu forumda bir kesim var asla yaranamazsın dünya dağıtım yapıyorsun yine de yaranamıyorsun forumda yeniyim diye biraz acemi kaldık ama dersimi aldım bu forumda kimlere tamah edilmeyeceğini artık yavaş yavaş öğrendim şükür.
Topladım senide ekledim dost@Beşiktaş dost listeyi dmye toplar mısın?
Reıs daha yenıseysen bırde şuna dıkkat edersen daha ıyı olur hep roll takip eden hıc etkınlık yapmayan tayfa var onlara dıkkat etBu forumda bir kesim var asla yaranamazsın dünya dağıtım yapıyorsun yine de yaranamıyorsun forumda yeniyim diye biraz acemi kaldık ama dersimi aldım bu forumda kimlere tamah edilmeyeceğini artık yavaş yavaş öğrendim şükür.
Aynen bak Birinci benim görür görmez yazılıyorumTakılma sen millete ölücü tayfayi asla memnun edemezsin
Bir incisin sen Muro reisAynen bak Birinci benim görür görmez yazılıyorum
Sağol dost bol şanslar..Listedeki arkadaşlara Tebrikler kazancın daim olsun kral Hadi bol şansınız olsun
✅ 👏 👏Burası kazanç dost kilit. @Daimon