- 11,540
- 11,740
- 113
Beklediğin takip için teşekkürler,Bitirek mi kanka gözler kan çanağına döndü
Aynı şekilde @butragueno sizede,
Beklediğin takip için teşekkürler,Bitirek mi kanka gözler kan çanağına döndü
Bitti sonunds2.8 saniye var 3lük atsa bile top havada iken süre biter
Emanet işini dmde konuştuğumuz gibimi yapalım, yoksa şimdi mi istersin.2.8 saniye var 3lük atsa bile top havada iken süre biter
Tebrikler kanka sana da güzel oranBeklediğin takip için teşekkürler,
Aynı şekilde @butragueno sizede,
Çizgiye bastı adam yoksa daha devam ediyordu 🤣Bitti sonunds
Kanka şuan nasıl olcak tam anlamadım ödül mü dağıtılcak yoksa rolling miEmanet işini dmde konuştuğumuz gibimi yapalım, yoksa şimdi mi istersin.
Roll roll sonsuza kadar gidicez la belirlenen 4 kisiye odul bence mantikliKanka şuan nasıl olcak tam anlamadım ödül mü dağıtılcak yoksa rolling mi
Roll dedi @Fkayatuzu , ama bu saate kadar bekledin rolle uğraşılmaz.Kanka şuan nasıl olcak tam anlamadım ödül mü dağıtılcak yoksa rolling mi
Aynen ödül daha mantıklı @Beşiktaş on sigarası yoktu hiç yoktan adam sabah uyanınca sigarasını simitini alırRoll roll sonsuza kadar gidicez la belirlenen 4 kisiye odul bence mantikli
Kanka o roll ayrı bu roll ayrı burda ki rolde 4 kişiye direk ödül gönderilecek bana yaptırılacak olan rollde senin isteğinle bu rolling den ayrı o öyle anladım benRoll dedi @Fkayatuzu , ama bu saate kadar bekledin rolle uğraşılmaz.
Bakin bu sekilde roll olayi ayri 4 kisiye odul atilacak iste@Lazistan08 roll için burada mısın?
@Beşiktaş @butragueno @Danger38 @JanValjaN liste bu şekilde sizde burada mısınız dostlar?
Öyle zaten degil miKanka o roll ayrı bu roll ayrı burda ki rolde 4 kişiye direk ödül gönderilecek bana yaptırılacak olan rollde senin isteğinle bu rolling den ayrı o öyle anladım ben
Kanka rolling i bitirip etiketlenen kişilere ödülleri atmak daha mantıklı şuanİstersen yarın sakin kafayla devam et, istersen konuştugumuz miktarı atayım sana, senin insiyatifine bırakıyorum.
Okey haklısında ben beklediğine değsin diyorum, küsüratı sana atayım, 1 k denver 250+ alayım. Gelirse gelir gelmezse bizden değerli değilKanka o roll ayrı bu roll ayrı burda ki rolde 4 kişiye direk ödül gönderilecek bana yaptırılacak olan rollde senin isteğinle bu rolling den ayrı o öyle anladım ben
Yanlışım varsa düzeltin kankaÖyle zaten degil mi
Kanka öyle düşünmemek lazım durumu kötü olanlar var burda ki kazancı 5 e böl herkese at benceOkey haklısında ben beklediğine değsin diyorum, küsüratı sana atayım, 1 k denver 250+ alayım. Gelirse gelir gelmezse bizden değerli değil
Yok oyle sabah millet bakicak yani sonucta odulumu atsaydiniz diyecek dedigin gibi besiktasin sigara parasi falan yiktu misalYanlışım varsa düzeltin kanka
Aynen öyleYok oyle sabah millet bakicak yani sonucta odulumu atsaydiniz diyecek dedigin gibi besiktasin sigara parasi falan yiktu misal