Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Fkayatuzu // Nba Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,308
43,150
113
Yazık olmuş ya konu belli liste belli iken gereksiz yere tartışma cikmis

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,308
43,150
113
Hayır @Fkayatuzu dostumuz o kadarda iyi niyetli ve net davraniyorken bu adamı sogutacaksiniz forumdan ona üzülüyorum altı üstü üç bes kuruş para adamım verdigi parayı bir kupona basıp 4 kişiye dahitacaktiniz hepsi bu içinden cikamadiginiz konu neydi :)

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,308
43,150
113
Dostlar ben ufaktan kaçıyorum birkaç saat uyumam gerek umarım wonlarız liste belli zaten herkese bol şans iyi geceler..
Ya ne adamsın 😄😄
Adam konu açtığında da giderkende yazmış net olarak :) lazistanda kafaya koymuş bir bahsi ille ona almak istemiş arkadaşlar itiraz edince göndermiyorum demiş mevzu belli o bhse parayı basacak kazanirsa sorun yok kaybederse ya bir yerden borç alıp bir şekilde talefi edecek yada forumu terk edecek :) yoksa niye gondermesin millet parasını neyi soracak mesela adam "abi hala aynı fikirdemisin ? Uyuyp kalkınca fikrin değistimi ben kimseye göndermesem olurmu yada ben 500 janvana atayım üstü benim olsun mu diyecek ? Harbiden merak ettim aklında ne vardı diye

Msalah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,211
1,497
113
Adam konu açtığında da giderkende yazmış net olarak :) lazistanda kafaya koymuş bir bahsi ille ona almak istemiş arkadaşlar itiraz edince göndermiyorum demiş mevzu belli o bhse parayı basacak kazanirsa sorun yok kaybederse ya bir yerden borç alıp bir şekilde talefi edecek yada forumu terk edecek :) yoksa niye gondermesin millet parasını neyi soracak mesela adam "abi hala aynı fikirdemisin ? Uyuyp kalkınca fikrin değistimi ben kimseye göndermesem olurmu yada ben 500 janvana atayım üstü benim olsun mu diyecek ? Harbiden merak ettim aklında ne vardı diye
Sanmıyorum hocam,diğer arkadasin onayından sonra göndermek istemiş olabilir.Ben art niyet göremedim.Tabii yine de siz bilirisniz .Özel konusmalari bilemiyorum.

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,362
2,400
113
Sanmıyorum hocam,diğer arkadasin onayından sonra göndermek istemiş olabilir.Ben art niyet göremedim.Tabii yine de siz bilirisniz .Özel konusmalari bilemiyorum.
Üşenmedim mesajları tek tek okudum dağıtım belli herşey belli bir onaya gerek yok belli ki arkadaş kafasında ki maça basmış tüm bakiyeyi kazanırsa dağıtımı yapacak sabah kaybederse bi yerden bulup ödeyecek yada bi süre ortadan kaybolacak

Msalah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,211
1,497
113
Üşenmedim mesajları tek tek okudum dağıtım belli herşey belli bir onaya gerek yok belli ki arkadaş kafasında ki maça basmış tüm bakiyeyi kazanırsa dağıtımı yapacak sabah kaybederse bi yerden bulup ödeyecek yada bi süre ortadan kaybolacak
O zaman utancından çıkamaz bu forumda.Ben öyle birşey olduğunu düşünmüyorum ama eğer öyleyse her mesajının altına bu rezilligi yazarım.

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,362
2,400
113
O zaman utancından çıkamaz bu forumda.Ben öyle birşey olduğunu düşünmüyorum ama eğer öyleyse her mesajının altına bu rezilligi yazarım.
Aga kumarcı adam herşey olabilir şeytana uymuştur büyük ihtimal parayı çekip dağıtmaması için bir neden yok umarım ben yanılırım 😁

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,308
43,150
113
Hep birlikte göreceğiz dost nasip artik bir lazinstan gider bir Lazistan gelirde peki sana göre @butragueno ile @JanValjaN kötü niyetlilerdi o zaman öyle mi ? Laziztan iyi niyetliydi digerleri kötü niyetlimi ? Ben şeyi anlamak istiyorum yanlış düşünüyorsam kendi adıma tam olarak nerede bakış açımı değiştirmem lazım gerçekten kendimi elestirmek için soruyorum. Bu soruyu konuyla bağımsız

Msalah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,211
1,497
113
Hep birlikte göreceğiz dost nasip artik bir lazinstan gider bir Lazistan gelirde peki sana göre @butragueno ile @JanValjaN kötü niyetlilerdi o zaman öyle mi ? Laziztan iyi niyetliydi digerleri kötü niyetlimi ? Ben şeyi anlamak istiyorum yanlış düşünüyorsam kendi adıma tam olarak nerede bakış açımı değiştirmem lazım gerçekten kendimi elestirmek için soruyorum. Bu soruyu konuyla bağımsız
Değerli üstad,lazistani tanımam.Kimseye kötü niyetli demiyorum.Konusmalardan çıkardığımı söylüyorum.Lazistan bence gonderecek.Para onda toplandığı için sorumluluk hissetmiş olabilir.Kimseyi korumak değil niyetim gönlünüz olur umarım.Yoksa kim kime ne vermiş benim saç telimde değil.Kirilmaca olmasın diye dedim.Para o arkadaşta toplandığı için kendine sorumluluk edinmiş.Halbuki evet isimler verilmiş,kendisini bağlayan birşey yok.Ama bazı tipler böyledir,yapcak birşey yok.

Msalah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,211
1,497
113
Aga kumarcı adam herşey olabilir şeytana uymuştur büyük ihtimal parayı çekip dağıtmaması için bir neden yok umarım ben yanılırım 😁
Bakın öyle ama,bu forumun kitleside bir güç .Bu forumda eksik gördüğüm birşey aslında.Burasi bir kitle sitelere karşı.Ama çoğunuz farkında değil.Mesala kendi açımdan baktığımda ben burada banlanmak istemem yada küçük düşmek istemem.Sitede başıma bir sorun geldiğinde benim gidecek bir yasal dayanagim yok.Burasi bir güçtür.Lazistanin da 3 kuruş için bunu kaybedeceğini düşünmüyorum.He elbette dediklerinde dogrusun kişi kendine yakışanı yapar o zaman.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,535
32,640
113
Noktayı koyuyorum başka da bir şey yazmıyorum Okuduğuma göre Normalde dağıtım yapan adam zaten maç bittiği gibi dağıtım yapar bu böyledir

Msalah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,211
1,497
113
Arkadaslar burada kimsenin beni tanımamasına şaşiriyorum aslında .Gerçekten sandığınizdan eskiyim forumlarda.

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,362
2,400
113
Bakın öyle ama,bu forumun kitleside bir güç .Bu forumda eksik gördüğüm birşey aslında.Burasi bir kitle sitelere karşı.Ama çoğunuz farkında değil.Mesala kendi açımdan baktığımda ben burada banlanmak istemem yada küçük düşmek istemem.Sitede başıma bir sorun geldiğinde benim gidecek bir yasal dayanagim yok.Burasi bir güçtür.Lazistanin da 3 kuruş için bunu kaybedeceğini düşünmüyorum.He elbette dediklerinde dogrusun kişi kendine yakışanı yapar o zaman.
Aga bu forum olmaz başka forum olur orası olmaz bi başka forum olur forumlar değişir kumarcı insan çok zor değişir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...