Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Thenightmare / Kasa 2500 Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,288
8,098
113
Aynen değiştik değiştik isyan eden edene total 63k dağıtım yaptım daha bir Allah’ın kuluna çekiliş harici para yok.
Okadar haklisinki dost çekiliş harici gercekten yok dunyalari dağıtıyoruz bı karaktersiz geliyor sen bana yollamadın diyor ispatlayinca gözden kaçırmışım diyor bide sen zor günde olunca bı kaç dost hariç herkes sağır oluyor

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,479
4,461
113
Okadar haklisinki dost çekiliş harici gercekten yok dunyalari dağıtıyoruz bı karaktersiz geliyor sen bana yollamadın diyor ispatlayinca gözden kaçırmışım diyor bide sen zor günde olunca bı kaç dost hariç herkes sağır oluyor
Cidden insanın işi düşmesin birine çıkar ülkesi oldu iyice ülkemiz özellikle bu konuda insanlar berbat rollde mesela 3-4 defa yolladığın birinden ihtiyaç için cuzi meblağ istesen yok valla der cidden böyle bı ortam 🖐😌

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,288
8,098
113
Cidden insanın işi düşmesin birine çıkar ülkesi oldu iyice ülkemiz özellikle bu konuda insanlar berbat rollde mesela 3-4 defa yolladığın birinden ihtiyaç için cuzi meblağ istesen yok valla der cidden böyle bı ortam 🖐😌
Adama rol yap herkes faydalansın diye para atıyorum karaktersizce bir daha cevap vermiyor düşün isimde vereyimde az adam olsun @Lazocan61

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...