- 2,862
- 2,415
- 113
Lazocan değil yanlış anlasilmasinAynısı başıma geldi üste gene para istediği şahıs🤣
Lazocan değil yanlış anlasilmasinAynısı başıma geldi üste gene para istediği şahıs🤣
Neyse konusurdum ama iftar saati geldi herkesin orucunu Allah kabul etsinAynısı başıma geldi üste gene para istediği şahıs🤣
MerakOna göre mi IBAN atcan sende değişik bı modelsin dost 😅😂roll açıcam diyodun şimdi ne kadar kazandık diyon kankacim hı ? 🤔🤔😂
AnladımHayır 11k yi begenmemek değil @fearjr1992 in kazanclari gormedin sanırım onun yanında fakir rollu diye ironi yaptı
Niceleri var hemde burda yorum yapmış salla geç reisAdama rol yap herkes faydalansın diye para atıyorum karaktersizce bir daha cevap vermiyor düşün isimde vereyimde az adam olsun @Lazocan61
Seni bilen biliyor az çok tanıyorum bu lazocan qhpesı özelden herkesten para istiyor bana da yazmıştı bu ip ne hala ban yemiyor en son yerini bulup gidip sopayla dövecem bu lazocanıAdama rol yap herkes faydalansın diye para atıyorum karaktersizce bir daha cevap vermiyor düşün isimde vereyimde az adam olsun @Lazocan61
2500 dedim ya
Şaka yapıyor mustim11 k çektik anca??? Daha ne 2500 u 5 e katladın aga geçenlerde 0 dın 11 k yı begenmıyor musun anlamadım
Cidden Şeref yoksunu biriymiş Kara liste yapmak lazım böyle insanlar için böyle insanlar olunca cidden veresin de gelmiyo şimdi sen versen roll yapsa rollden kazanıp başkasına verse bu döngü olsa amenna ama yok ciddenAdama rol yap herkes faydalansın diye para atıyorum karaktersizce bir daha cevap vermiyor düşün isimde vereyimde az adam olsun @Lazocan61
İftarı açınca baş agrısı yaptı ironiyi bile sonradan çaktık 🤣Şaka yapıyor mustim
Amin dostum hepimizin Allah kabul etsinNeyse konusurdum ama iftar saati geldi herkesin orucunu Allah kabul etsin
Kesene bereketArkadaşlar 2 kişi dedim rolden 4 kişi geriden de 5 dosta yardımcı oldum 9 kişiye kazancın yarısından fazlasını attım zaten ulaşamadığım da kırılmasın yine kazanırsak o zamanda onlara ulaşırız elimden gelen bu insanlar 100k kazanıp 1k dağıtıyor keşke ben kazansamda paylassam. Herkese tekrar teşekkürler ödüller gönderiliyor
Ben yapmadım dostum, daha fazla miktar oldaydı illa ki sende olurdun ki🙏dostun ona göre ihtiyacı vardır ki 2 kişi demiş ama 4 kişi yararlansın istemişSağlık olsun gene yokuk listede
Kesene bereket kralArkadaşlar 2 kişi dedim rolden 4 kişi geriden de 5 dosta yardımcı oldum 9 kişiye kazancın yarısından fazlasını attım zaten ulaşamadığım da kırılmasın yine kazanırsak o zamanda onlara ulaşırız elimden gelen bu insanlar 100k kazanıp 1k dağıtıyor keşke ben kazansamda paylassam. Herkese tekrar teşekkürler ödüller gönderiliyor
Birinden borç alıyor kaybediyor sonra yine istiyor maaş yatınca vb diye atıcam diye milletten koparıyor bu lazocan tam sopalık diyorum ban da yemiyor özelden yazıyor çünküCidden Şeref yoksunu biriymiş Kara liste yapmak lazım böyle insanlar için böyle insanlar olunca cidden veresin de gelmiyo şimdi sen versen roll yapsa rollden kazanıp başkasına verse bu döngü olsa amenna ama yok cidden
Cansın dost açıklaman bile yeterliArkadaşlar 2 kişi dedim rolden 4 kişi geriden de 5 dosta yardımcı oldum 9 kişiye kazancın yarısından fazlasını attım zaten ulaşamadığım da kırılmasın yine kazanırsak o zamanda onlara ulaşırız elimden gelen bu insanlar 100k kazanıp 1k dağıtıyor keşke ben kazansamda paylassam. Herkese tekrar teşekkürler ödüller gönderiliyor
Hep beraber şikayet edelim bu herifi ben shellac a anlatırım izin verirseniz dostlar bu herifleri tahammülüm yok adam gibi borc alicaksan ödeBirinden borç alıyor kaybediyor sonra yine istiyor maaş yatınca vb diye atıcam diye milletten koparıyor bu lazocan tam sopalık diyorum ban da yemiyor özelden yazıyor çünkü