Abi kesene bereket inşallah hep kazanirizÇekimi verdik bekliyoruz dostlar odenince ben ulaşırım elimden geldiğince keşke 100k vursam herkese ulaşsam
Abi kesene bereket inşallah hep kazanirizÇekimi verdik bekliyoruz dostlar odenince ben ulaşırım elimden geldiğince keşke 100k vursam herkese ulaşsam
Sağolasın dostÇekimi verdik bekliyoruz dostlar odenince ben ulaşırım elimden geldiğince keşke 100k vursam herkese ulaşsam
42 sayfa maşallah kaç lira çektin cano benim konu olsa 250k çekim vardı 🤣🤣Çekimi verdik bekliyoruz dostlar odenince ben ulaşırım elimden geldiğince keşke 100k vursam herkese ulaşsam
Burası fakir roll dost 11k çektik anca 😂42 sayfa maşallah kaç lira çektin cano benim konu olsa 250k çekim vardı 🤣🤣
Keşke dost tabi de takip edenler gözüne carpmistir sanki 🤔🤔😏😏Çekimi verdik bekliyoruz dostlar odenince ben ulaşırım elimden geldiğince keşke 100k vursam herkese ulaşsam
Tenis takip edildi biraz ondan uzun sürdü dost 😅42 sayfa maşallah kaç lira çektin cano benim konu olsa 250k çekim vardı 🤣🤣
Dost tmm da yazacam sana merak etme çekim gelmedi 🙂Abi kesene bereket inşallah hep kazaniriz
Parayı bulunca degisenlerden miyiz dost selam Seda yok 🤔😂😂🖐42 sayfa maşallah kaç lira çektin cano benim konu olsa 250k çekim vardı 🤣🤣
Ben baştan beri takipteydim son ana kadar inşallah gormusturTenis takip edildi biraz ondan uzun sürdü dost 😅
Saol abiDost tmm da yazacam sana merak etme çekim gelmedi 🙂
Bende gördüm sen vardın ama tabi roll sahibinin kararı beni de biliyosun baştan beri vardım dost ama dediğim gibi roll sahibinin kararı 🖐😇Ben baştan beri takipteydim son ana kadar inşallah gormustur
Aynen değiştik değiştik isyan eden edene total 63k dağıtım yaptım daha bir Allah’ın kuluna çekiliş harici para yok.Parayı bulunca degisenlerden miyiz dost selam Seda yok 🤔😂😂🖐
SaolBende gördüm sen vardın ama tabi roll sahibinin kararı beni de biliyosun baştan beri vardım dost ama dediğim gibi roll sahibinin kararı 🖐😇
Yok dost roll için çok kişiye destek olduğunu biliyorum goruyorum para desteği değil de selam sabahini esirgeme yeter kral 🖐oruç var mı ?Aynen değiştik değiştik isyan eden edene total 63k dağıtım yaptım daha bir Allah’ın kuluna çekiliş harici para yok.
Bana yorum yapmamissin var mıydım yok muydum rollde 🤔😇
Vardın sen bide Hakan vardıBana yorum yapmamissin var mıydım yok muydum rollde 🤔😇
Evet bence de Hakan da orucuna gitmek zorunda olmasa hep burdaydi diyebilirizVardın sen bide Hakan vardı
Ne diyon birader yine@TommyEgan
@chki0606 tanıyor musun 😅