Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Thenightmare / Kasa 2500 Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,264
2,035
113
Adama rol yap herkes faydalansın diye para atıyorum karaktersizce bir daha cevap vermiyor düşün isimde vereyimde az adam olsun @Lazocan61
Seni bilen biliyor az çok tanıyorum bu lazocan qhpesı özelden herkesten para istiyor bana da yazmıştı bu ip ne hala ban yemiyor en son yerini bulup gidip sopayla dövecem bu lazocanı

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,434
4,391
113
@TheNightMare eline emeğine sağlık dost tekrardan güzel temiz rolling yaptın ortama kupon atıp giden rollculerden de olmaman iyiydi forumu da okuyorsun belli ki bu iyiydi tenis konusunda arada sohbet edelim dost

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,434
4,391
113
Adama rol yap herkes faydalansın diye para atıyorum karaktersizce bir daha cevap vermiyor düşün isimde vereyimde az adam olsun @Lazocan61
Cidden Şeref yoksunu biriymiş Kara liste yapmak lazım böyle insanlar için böyle insanlar olunca cidden veresin de gelmiyo şimdi sen versen roll yapsa rollden kazanıp başkasına verse bu döngü olsa amenna ama yok cidden

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,723
5,323
113
Arkadaşlar 2 kişi dedim rolden 4 kişi geriden de 5 dosta yardımcı oldum 9 kişiye kazancın yarısından fazlasını attım zaten ulaşamadığım da kırılmasın yine kazanırsak o zamanda onlara ulaşırız elimden gelen bu insanlar 100k kazanıp 1k dağıtıyor keşke ben kazansamda paylassam. Herkese tekrar teşekkürler ödüller gönderiliyor

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,866
2,416
113
Arkadaşlar 2 kişi dedim rolden 4 kişi geriden de 5 dosta yardımcı oldum 9 kişiye kazancın yarısından fazlasını attım zaten ulaşamadığım da kırılmasın yine kazanırsak o zamanda onlara ulaşırız elimden gelen bu insanlar 100k kazanıp 1k dağıtıyor keşke ben kazansamda paylassam. Herkese tekrar teşekkürler ödüller gönderiliyor
Kesene bereket

deathdancex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,184
2,292
113
Kesene bereket kral

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,264
2,035
113
Cidden Şeref yoksunu biriymiş Kara liste yapmak lazım böyle insanlar için böyle insanlar olunca cidden veresin de gelmiyo şimdi sen versen roll yapsa rollden kazanıp başkasına verse bu döngü olsa amenna ama yok cidden
Birinden borç alıyor kaybediyor sonra yine istiyor maaş yatınca vb diye atıcam diye milletten koparıyor bu lazocan tam sopalık diyorum ban da yemiyor özelden yazıyor çünkü

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,434
4,391
113
Cansın dost açıklaman bile yeterli

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,434
4,391
113
Birinden borç alıyor kaybediyor sonra yine istiyor maaş yatınca vb diye atıcam diye milletten koparıyor bu lazocan tam sopalık diyorum ban da yemiyor özelden yazıyor çünkü
Hep beraber şikayet edelim bu herifi ben shellac a anlatırım izin verirseniz dostlar bu herifleri tahammülüm yok adam gibi borc alicaksan öde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...