- 30,260
- 30,275
- 113
Tanıyor musun dedimNe diyon birader yine
Tanıyor musun dedimNe diyon birader yine
Kasa her zaman kazanırAma herkes kazansın beraber kazanalım oynatanlara karsi
Okadar haklisinki dost çekiliş harici gercekten yok dunyalari dağıtıyoruz bı karaktersiz geliyor sen bana yollamadın diyor ispatlayinca gözden kaçırmışım diyor bide sen zor günde olunca bı kaç dost hariç herkes sağır oluyorAynen değiştik değiştik isyan eden edene total 63k dağıtım yaptım daha bir Allah’ın kuluna çekiliş harici para yok.
Cidden insanın işi düşmesin birine çıkar ülkesi oldu iyice ülkemiz özellikle bu konuda insanlar berbat rollde mesela 3-4 defa yolladığın birinden ihtiyaç için cuzi meblağ istesen yok valla der cidden böyle bı ortam 🖐😌Okadar haklisinki dost çekiliş harici gercekten yok dunyalari dağıtıyoruz bı karaktersiz geliyor sen bana yollamadın diyor ispatlayinca gözden kaçırmışım diyor bide sen zor günde olunca bı kaç dost hariç herkes sağır oluyor
Dost daha önce ağzım yandığı için güvenlik amacıyla site paylaşmıyorum@TheNightMare hangi siteydi bro
11 k çektik anca??? Daha ne 2500 u 5 e katladın aga geçenlerde 0 dın 11 k yı begenmıyor musun anlamadımBurası fakir roll dost 11k çektik anca 😂
Hiç yoktan iyidirBurası fakir roll dost 11k çektik anca 😂
Hayır 11k yi begenmemek değil @fearjr1992 in kazanclari gormedin sanırım onun yanında fakir rollu diye ironi yaptı11 k çektik anca??? Daha ne 2500 u 5 e katladın aga geçenlerde 0 dın 11 k yı begenmıyor musun anlamadım
Sağlık olsun gene yokuk listede
Saol
2500Ne kadar kazandık
Adama rol yap herkes faydalansın diye para atıyorum karaktersizce bir daha cevap vermiyor düşün isimde vereyimde az adam olsun @Lazocan61Cidden insanın işi düşmesin birine çıkar ülkesi oldu iyice ülkemiz özellikle bu konuda insanlar berbat rollde mesela 3-4 defa yolladığın birinden ihtiyaç için cuzi meblağ istesen yok valla der cidden böyle bı ortam 🖐😌
250 mi
Aynısı başıma geldi üste gene para istediği şahıs🤣Adama rol yap herkes faydalansın diye para atıyorum karaktersizce bir daha cevap vermiyor düşün isimde vereyimde az adam olsun @Lazocan61
Ona göre mi IBAN atcan sende değişik bı modelsin dost 😅😂roll açıcam diyodun şimdi ne kadar kazandık diyon kankacim hı ? 🤔🤔😂Ne kadar kazandık