- 23,696
- 16,754
- 113
Ölmus o 😂😂Pengueni bul
Ölmus o 😂😂Pengueni bul
Saol dost sigarasizlik bilirsin 🙂@TestoHaylan06 adam sigara alsın dost anlıyorum onun halini ben yaparım rol attığın ile
@KaRaa gel oglum masaanin bi ucuna sen otur bi ucuna ben yaylan olduk yine 😂😂@TheNightMare @MR.YK maç başından beri buradasınız beyler ya 250₺250₺ ödül atayım yada aranizda anlaşın biriniz 500₺ rolling açsın.
Ben sana 500₺ atayım sen arkadaşa 250 verirsin o zaman olurmu kanka@TestoHaylan06 adam sigara alsın dost anlıyorum onun halini ben yaparım rol attığın ile
Sana %10000 fixed match vercem oyna kesin. Joinville 2.5 üstBana sorarsanız biriniz rolling açsin belki şans döner ikinizde kazanırsınız yanınızda bir iki kişide kazanır size kalmış
OlurBen sana 500₺ atayım sen arkadaşa 250 verirsin o zaman olurmu kanka
Valla aklımda kuponlar gelseydi tamamını pay edecektim olmadı gönüller hoş olsun
DM açık
KapalıBen sana 500₺ atayım sen arkadaşa 250 verirsin o zaman olurmu kanka
Valla aklımda kuponlar gelseydi tamamını pay edecektim olmadı gönüller hoş olsun
DM açık
Saol dost Kesene bereket 🙏Ben sana 500₺ atayım sen arkadaşa 250 verirsin o zaman olurmu kanka
DM açık
Açık bidaha dene kankaKapalı
AttımAçık bidaha dene kanka
Deniyorum gitmiyor 😂😂😂Açık bidaha dene kanka
Knk atıver sende bana atayıyaSaol dost Kesene bereket 🙏
520 gönderdim kanka 250₺ olarak atarsın arkadaşa bol şansKnk atıver sende bana atayıya
Tamamdır saolasın520 gönderdim kanka 250₺ olarak atarsın arkadaşa bol şans
3 gündür fazla mesai yapıyon helal valla azimle sıçan duvarı delermiş 🍀Saol dost Kesene bereket 🙏
Hasim sende mesaidesin de paso sıçıpta duvarı delemedin bi türlü 🧐3 gündür fazla mesai yapıyon helal valla azimle sıçan duvarı delermiş 🍀
Attım knk dmKnk atıver sende bana atayıya
Kankam beni sevdiği icin gelmiş dokunmayın haşimimeSen benim rol takip ettiğimi nerde gördün dürzü 😂😂