- 29,789
- 10,829
- 113
AttımAttım knk dm
AttımAttım knk dm
Biz her zaman başı alıyoruz zaten 😁@KaRaa gel oglum masaanin bi ucuna sen otur bi ucuna ben yaylan olduk yine 😂😂
Muhabbete geldiğim ortada ne zamandır rollde takip etmiyorum. Bi yerlerinden element uyduruyor daha geçen gün uyardım herşeye çıkma ağzına acı biber sürerim diye. Hala devam ediyor 😂😂Kankam beni sevdiği icin gelmiş dokunmayın haşimime
Dürzünün anlamını biliyor musun da kullanıyorsun tenekelik yapma sabah sabahSen benim rol takip ettiğimi nerde gördün dürzü 😂😂
Severiz demirbaslari 😂😂Biz her zaman başı alıyoruz zaten 😁
Çürük domateslere deniyormuş şimdi öğrendim kusura bakma kankamDürzünün anlamını biliyor musun da kullanıyorsun tenekelik yapma sabah sabah
Sen her konuda millete salçayı olmayı bırak bende seni salıcam merak etmeMuhabbete geldiğim ortada ne zamandır rollde takip etmiyorum. Bi yerlerinden element uyduruyor daha geçen gün uyardım herşeye çıkma ağzına acı biber sürerim diye. Hala devam ediyor 😂😂
Sen beni yakalayamazsın uğraşma. Üşencinden tuvalete gidemiyon bide benle uğraşacakmış. Sen kendini kimlerle kıyaslıyorsun İbrahim 😂😂😂Sen her konuda millete salçayı olmayı bırak bende seni salıcam merak etme
Yalnis cevap agir bi kelime hasoo durzu 😂Çürük domateslere deniyormuş şimdi öğrendim kusura bakma kankam
Bilmiyom gogıla sordum çürük domateslere denir yazıyor vallaYalnis cevap agir bi kelime hasoo durzu 😂
Yanlış öğrenmişsin iyi bak karısını satana kavat. Baldızını satana dürzü denirÇürük domateslere deniyormuş şimdi öğrendim kusura bakma kankam
Ödul mu veriyom kardesm.rol takip ettik de noldu savas cikti 😂😂Sizin takip ettiğiniz role .... Ulan Utah 1 sayıyla wonlamış
@qguzh4nn0 koş ekmek çıktı 😁Sizin takip ettiğiniz role .... Ulan Utah 1 sayıyla wonlamış
Hee tamam kanka dürzü değilsin başka bişey bulcam kusura bakmaYanlış öğrenmişsin iyi bak karısını satana kavat. Baldızını satana dürzü denir
Hayat bitmis 😂😂ALOOOOO UTAH WON HAYAT DEVAM EDİYOR TAKİBE DEVAMM 113 ALT DEDİK 112 SAYİ ÇIKMIŞ
La gerek yok ya kanka dünde geldin bana saydırdın yapmayın böyle şeyler ya şurada vallahi gülelim dedim yine konu kavgaya dönüştüYanlış öğrenmişsin iyi bak karısını satana kavat. Baldızını satana dürzü denir
Kimse takip etmiyor biz yokuz diyeALOOOOO UTAH WON HAYAT DEVAM EDİYOR TAKİBE DEVAMM 113 ALT DEDİK 112 SAYİ ÇIKMIŞ