- 29,782
- 10,826
- 113
Denerim bugün hesaba 1 tl girmedi vallahAranızda bir kişi rollingçi seçinde kendine güvenen kazanırsa bari vakit boşa gitmemiş olsun.. kaybeden rollinge ödül atıyorum kıymetimi bilin ha arkamdan bolca küfür edin 😂😂
Denerim bugün hesaba 1 tl girmedi vallahAranızda bir kişi rollingçi seçinde kendine güvenen kazanırsa bari vakit boşa gitmemiş olsun.. kaybeden rollinge ödül atıyorum kıymetimi bilin ha arkamdan bolca küfür edin 😂😂
Bugün 1/2 2/1 günü herhalde. 1 saattir 4 maç 2/1 oldu. Lanusda ms2 olabilir o zaman pek ms tercihim değil amaAranızda bir kişi rollingçi seçinde kendine güvenen kazanırsa bari vakit boşa gitmemiş olsun.. kaybeden rollinge ödül atıyorum kıymetimi bilin ha arkamdan bolca küfür edin 😂😂
Oğuz’da yapar Oğuz futbol sever ben basket 😂Taktaktak 😂😂😂😂
Ben gizliden insanları bildiriyorum haberin olsunDenerim bugün hesaba 1 tl girmedi vallah
😂😂😂😂Ben gizliden insanları bildiriyorum haberin olsun
Hahahaha helal sana 😂 gören adama cevap olduğunu görür herhalBen gizliden insanları bildiriyorum haberin olsun
Ben yapayım istesen dostAranızda bir kişi rollingçi seçinde kendine güvenen kazanırsa bari vakit boşa gitmemiş olsun.. kaybeden rollinge ödül atıyorum kıymetimi bilin ha arkamdan bolca küfür edin 😂😂
Ah sarılar, vah sarışınlarTaktaktak 😂😂😂😂
Vallaha ne yazdığını anlamadım ama mantıklıHahahaha helal sana 😂 gören adama cevap olduğunu görür herhal
Suanda kutuplardaym 😂😂Ah sarılar, vah sarışınlar
@TheNightMare ne diyorsun bu işe dost@TheNightMare @MR.YK maç başından beri buradasınız beyler ya 250₺250₺ ödül atayım yada aranizda anlaşın biriniz 500₺ rolling açsın.
Dost ben ödül alsam daha iyi sabahtan beri sigarasizim ben yarın bunun yerine roll açarım bulup size uyarsa@TheNightMare @MR.YK maç başından beri buradasınız beyler ya 250₺250₺ ödül atayım yada aranizda anlaşın biriniz 500₺ rolling açsın.
Pengueni bulSuanda kutuplardaym 😂😂
Bana sorarsanız biriniz rolling açsin belki şans döner ikinizde kazanırsınız yanınızda bir iki kişide kazanır size kalmışDost ben ödül alsam daha iyi sabahtan beri sigarasizim ben yarın bunun yerine roll açarım bulup size uyarsa