- 23,930
- 16,950
- 113
Ben odul atsada almam bu saatten sonra masaya taktak yaparm 😂😂@qguzh4nn0 koş ekmek çıktı 😁
Ben odul atsada almam bu saatten sonra masaya taktak yaparm 😂😂@qguzh4nn0 koş ekmek çıktı 😁
Ekran süren 15-16 saat senin tuvalet ne biliyor musun onu da araştır sen iyiceSen beni yakalayamazsın uğraşma. Üşencinden tuvalete gidemiyon bide benle uğraşacakmış. Sen kendini kimlerle kıyaslıyorsun İbrahim 😂😂😂
Haşim kankam durun laEkran süren 15-16 saat senin tuvalet ne biliyor musun onu da araştır sen iyice
Ben sana saydırmadım hakaret de etmedim neyse onu söyledim ama konunun huzurunu kaçırdım o gün haklısın bundan dolayı da kusura bakmaLa gerek yok ya kanka dünde geldin bana saydırdın yapmayın böyle şeyler ya şurada vallahi gülelim dedim yine konu kavgaya dönüştü
Valla yaklaştın la 12 saat ekran sürem. Helal valla laEkran süren 15-16 saat senin tuvalet ne biliyor musun onu da araştır sen iyice
Ben gırgırındayım şuan benle tartıştığını sanıyor olabilir ama tartışmıyorum 😂😂Haşim kankam durun la
Yav olur öyle şeyler hepimiz yaşıyoruz zaman zaman s.et hadi Utah won devammmBen sana saydırmadım hakaret de etmedim konunun huzurunu kaçırdım o gün haklısın bundan dolayı da kusura bakma
Yoggghh ya öyle mi oluyormuş 🥲 ciddi ciddi yazıyordum reisBen gırgırındayım şuan benle tartıştığını sanıyor olabilir ama tartışmıyorum 😂😂
Neyse sus bi ben yumurta çakmaya gidiyorum geldiğimde 9 sayı gelmiş olsun 😂Yoggghh ya öyle mi oluyormuş 🥲 ciddi ciddi yazıyordum reis
Gelir rahat olNeyse sus bi ben yumurta çakmaya gidiyorum geldiğimde 9 sayı gelmiş olsun 😂
Gelir rahat ol
Won wonn2 sayı