Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 1k Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,589
28,742
113
Ben de kaçırdım o geceyi aq sonradan gördüm de attın bana. 30 kişiye attıysan 20si adını bile unutmuştur
Geçti gitti ya ilk kez öyle bı para kazanmıştım öyle paylaşmak ıstedım yoksa arka planda tek başıma da yerdim sitenin ödeyeceği kesindi lunabetti ödemeyi almak için yalandan konu açanlar gibi yapmadık 🤣

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,589
28,742
113
Bu gibi durumlar tamamen insanı tahrik etmek için yapılan bir şey. Benim bu arkadaşla herhangi bir muhabbetim olmamasına rağmen sürekli benim üzerimden kendine eğlence çıkarıyor. Geçen de bana “teyzen mi?” gibi bir laf etmişti, aklınca şaka yaptığını söyledi ama benimle şakalaşacak bir muhabbetimiz yok.
Sayın admin, bazı arkadaşlar kendilerine eğlence çıkarıyor ve başkalarını tahrik ediyor. Bu tür durumlar için yaptırım bekliyorum, çünkü insanları provoke ediyorlar ve karşılık verdiğimde sert bir şey ya da argo kullanırsam banlanan ben olacağım.
@Başkan
@AllanSaintMaximin
Ne teyzesi kardeş ne diyon ya parayı alıp kaçınca sorun yok yüzüne vurunca aaavvvvv hemen çocuk musun birader

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,046
14,828
113
Geçti gitti ya ilk kez öyle bı para kazanmıştım öyle paylaşmak ıstedım yoksa arka planda tek başıma da yerdim sitenin ödeyeceği kesindi lunabetti ödemeyi almak için yalandan konu açanlar gibi yapmadık 🤣
Ben bayadır para attığım kişilerde şu 2 şarta bakıp atıyorum.
1 kazanınca döner mi ? Evetse sorun yok. Hayırsa 2.soru devreye giriyor. Dönmese de canı sağolsun diyebiliyo muyum ? Bu da evetse atıyorum. Hayırsa cevabım atmıyorum amdkld. Herkese de tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...