Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 1k Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,953
4,001
113
Kim senden bahsediyor lan kimsin laa sen ben seni tanımıyorum bile bu konuda olan çoğu insanda seni tanımaz etmez kim senin ismini suan zikretti de sayfa sayfa mesaj atiyon
hayırdır sen adamın multi hesabisin herhalde
benim ismimi konu basinda zikrettiler diye geldim ben adamı uyarmama rağmen benimle ilgili muhabbet etme dedim hala da benim muhabbetim dönüyor beni tanır herkes merak etme dun gelmedim foruma sen kimsin asil

snnemre

Çok da inanmayın insanların samimiyetine
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
2,012
113
dun boktun rol takip edip milletten para dileniyordun simdi adam oldun başımıza sizin üzerinize vazife degil bu arada o meseleyi hallettik dolandırsam engeller isi bitirirdim adamla gerizekali misiniz kac gündür ayni mevzu ben ne konunuza geliyorum ne biseyinize surekli benden bahseden sizsiniz gördüğüm yerde dahil oluyorum
Puuahahah kendini mi anlatıyon la ben kimseden para dilenmemişimdir bu forumda benim param da sana geçmiştir senin paran bana geçmemiştir buna emin ol

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,305
44,100
113
benim ismimi konu basinda zikrettiler diye geldim ben adamı uyarmama rağmen benimle ilgili muhabbet etme dedim hala da benim muhabbetim dönüyor beni tanır herkes merak etme dun gelmedim foruma sen kimsin asil
Benim olduğum konuda fazla sesin çıkmasın yeni banim kalkti senin yüzünden tekrar ban yemek istemiyorum

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,001
15,890
113
Agacim senin konun yok Rica etsem gider misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...