- 2,419
- 942
- 113
Zor durum şansı bol olsunAhmet geceden beri 100 lirayı 1000 lira yapmaya çalışıyor
Zor durum şansı bol olsunAhmet geceden beri 100 lirayı 1000 lira yapmaya çalışıyor
sen kimsin deyyus asabımı bozma benim söyle o zaman benimle ilgili muhabbet etmesinler yoksa ne işim olur konunuzdaBenim olduğum konuda fazla sesin çıkmasın yeni banim kalkti senin yüzünden tekrar ban yemek istemiyorum
Oo hala uyumadın mı sen pauhaDemek istediğini bana söyle ben söverim tam modumdayım ban yiyim
Harbiden şimdiye 10k yapmıstım 1kyaUyuyan adama niye para atıyorsun kardesım
Nemlizadede ki ahmetten beter olduAhmet geceden beri 100 lirayı 1000 lira yapmaya çalışıyor
Lan yok biriyle karıstırıyor kamil ben teyze lafını hayatımda kullanmamışımdır burdaAdamın teyzesinden ne istiyosun milf avcısı mısın ayıp
Yok işten çıktım artık erken uyumyyım kafa rahat puajajaOo hala uyumadın mı sen pauha
Şunları sustur yatıp uyicam 10 da kalkcamNemlizadede ki ahmetten beter oldu
Hala olabilir miLan yok biriyle karıstırıyor kamil ben teyze lafını hayatımda kullanmamışımdır burda
sen hic karışma birader sana noluyor birbirinizin parasi yemekten birbirinizi yalar olmuşsunuzKaybol lan teneke
Gavat gibi bisiDeyyus ne demek la
Bana gelip laf kalabalığı yapma ben senin dengin değilim dm yi açtım snaa yaz banasen kimsin deyyus asabımı bozma benim söyle o zaman benimle ilgili muhabbet etmesinler yoksa ne işim olur konunuzda
Helal iyi bildin konservesen hic karışma birader sana noluyor birbirinizin parasi yemekten birbirinizi yalar olmuşsunuz
Niye isten ciktin ne olduYok işten çıktım artık erken uyumyyım kafa rahat puajaja
Sende çık bi aradan araya gitcenOrtalık 56 bol sans buraya
sen hic konusma rol açıp ulaşacağım diyip ulaşmayan adamsın hepiniz meleksiniz etrafınıza bakın bırazda@alkansglm birader ne tür madde kullanıyorsun bilmiyorum ama böyle devam edersen frontal lobların ebesinin a... Görecek