- 41,308
- 44,108
- 113
Forum yetkileri bana lütfen izin verin
Kardeş bak seni o şambali tatlıcısı gibi havaya atar sallarım uza lansen hic karışma birader sana noluyor birbirinizin parasi yemekten birbirinizi yalar olmuşsunuz
EvetSen eskiden the bag pp li kardeş değil misin?
AmkndhshshsjjahshahsKardeş bak seni o şambali tatlıcısı gibi havaya atar sallarım uza lan
Evet hergğn birinin parasını alıp foto değişrSen eskiden the bag pp li kardeş değil misin?
Bence penaltıSarı bu
Hmm planda varmış hadi bakalim hakkında hayırlısı olsun pauhaBir kaç planım var güzelinden 3 5 gün dinlenip kendime geleyim
teneke alintilima birdaha beniHelal iyi bildin konserve
kaybol git her kazançta dm atan adamsın yürü hadi kaybolilk zamanlarini hatirlarim rol takipcisiydin iyi yere kapak atmissin simdi
Golde ofsayt bu arada bizim oyuncunun götünden çizgi çekmişlerBence penaltı
Teneke benim lafım aliminyum folyoteneke alintilima birdaha beni
Dm açık numara bırak banateneke alintilima birdaha beni
hahaha karşımda edemeyeceğin lafları etme bana katlar top diye oynarım seninleKardeş bak seni o şambali tatlıcısı gibi havaya atar sallarım uza lan
Kardeşim muhabbeti kavgaya çevirdin git artık beteneke alintilima birdaha beni
The bag duysa gelir kolunu keser yazıkEvet hergğn birinin parasını alıp foto değişr
Olsada yesekKardeş bak seni o şambali tatlıcısı gibi havaya atar sallarım uza lan
İkiye bölecem seni artık haahahaha karşımda edemeyeceğin lafları etme bana katlar top diye oynarım seninle
Top katlanmaz yalnız sığırhahaha karşımda edemeyeceğin lafları etme bana katlar top diye oynarım seninle