- 16,578
- 15,397
- 113
Adam olucak yerden gece geçeriz biz korona olmuştum 2 gün uyumuştum o zamanBen de kaçırdım o geceyi aq sonradan gördüm de attın bana. 30 kişiye attıysan 20si adını bile unutmuştur
Adam olucak yerden gece geçeriz biz korona olmuştum 2 gün uyumuştum o zamanBen de kaçırdım o geceyi aq sonradan gördüm de attın bana. 30 kişiye attıysan 20si adını bile unutmuştur
Geçti gitti ya ilk kez öyle bı para kazanmıştım öyle paylaşmak ıstedım yoksa arka planda tek başıma da yerdim sitenin ödeyeceği kesindi lunabetti ödemeyi almak için yalandan konu açanlar gibi yapmadık 🤣Ben de kaçırdım o geceyi aq sonradan gördüm de attın bana. 30 kişiye attıysan 20si adını bile unutmuştur
Hayırlı sabahlar hayırlı işler kardeşimNeyse sabah oldu iyi uykular herkese
Korona değildin laa usutmustunAdam olucak yerden gece geçeriz biz korona olmuştum 2 gün uyumuştum o zaman
Sussalar uyicam gidemiyorumNeyse sabah oldu iyi uykular herkese
Aga doktor korona dedi qq bsbsbxKorona değildin laa usutmustun
Yok değildinAga doktor korona dedi qq bsbsbx
Aga prim vermeyelim bosverTakılıyorum dostum ya banada o civarlarda attıydın sanırım kesene bereket
Olum sen yoluna çıkmıssın milleti dolandırıyomussun ne işin var bu konuda burda dolandırabileceğin kimse yok bak dalgana burda sohbet ediyoruz
Ne teyzesi kardeş ne diyon ya parayı alıp kaçınca sorun yok yüzüne vurunca aaavvvvv hemen çocuk musun biraderBu gibi durumlar tamamen insanı tahrik etmek için yapılan bir şey. Benim bu arkadaşla herhangi bir muhabbetim olmamasına rağmen sürekli benim üzerimden kendine eğlence çıkarıyor. Geçen de bana “teyzen mi?” gibi bir laf etmişti, aklınca şaka yaptığını söyledi ama benimle şakalaşacak bir muhabbetimiz yok.
Sayın admin, bazı arkadaşlar kendilerine eğlence çıkarıyor ve başkalarını tahrik ediyor. Bu tür durumlar için yaptırım bekliyorum, çünkü insanları provoke ediyorlar ve karşılık verdiğimde sert bir şey ya da argo kullanırsam banlanan ben olacağım.
@Başkan
@AllanSaintMaximin
Aç bir konu erhanjm içinSussalar uyicam gidemiyorum
Kim bu cidden benden uzun yazmis yeni banim kalkti benimAga prim vermeyelim bosver
Beyler herkes dağılsın dostum uyuyacak rahatsız etmeyin. (Borcum var ona)Sussalar uyicam gidemiyorum
Fena uykum geldi bak şuan hayırlı sabahlarAç bir konu erhanjm için
Korkma arkandan para bozdu tomy deriz çok çok uyu sen pauahSussalar uyicam gidemiyorum
O kadar rahatım ki bu konularda yürürken sallanıyoKorkma arkandan para bozdu tomy deriz çok çok uyu sen pauah
Para ona yakışıyor ama harbi hahdhdBeyler herkes dağılsın dostum uyuyacak rahatsız etmeyin. (Borcum var ona)
Rol açtır la adamlaraFena uykum geldi bak şuan hayırlı sabahlar
Yarin 100k lik konu acacamO kadar rahatım ki bu konularda yürürken sallanıyo
Ben bayadır para attığım kişilerde şu 2 şarta bakıp atıyorum.Geçti gitti ya ilk kez öyle bı para kazanmıştım öyle paylaşmak ıstedım yoksa arka planda tek başıma da yerdim sitenin ödeyeceği kesindi lunabetti ödemeyi almak için yalandan konu açanlar gibi yapmadık 🤣
Bizim klasman değil aga bosver hahssKim bu cidden benden uzun yazmis yeni banim kalkti benim