Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 1k Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,592
28,743
113
Yakıştıramadım @AllanSaintMaximin bana 3k attıydı 🤣🤣
Tahir sonlarda geldi başlarda gelseydi ona 5 de atardım ama çok para dağıttım bide telefonla borcu falan ödedikten sonra atmıştım ona para o yüzden az attıydm o zaman valla kime nekadar attığımı hatırlamıyorum ama 40 bin kesin verdim totalde onu biliyorum

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,990
5,971
113
Sana demiyorum üstüne alınma burda ben olsun barrios olsun tahir olsun alan olsun haylan olsun para bulduğumuz zaman gram kendimizden odun vermedik bakıyorum da iki kuruş para bulan adam kendini kral ilan ediyor cok gülüyorum yeminlen çok
Sana demiyorum diyip 1 saat önce bana dediklerini tekrar beni alıntılayarak yazıyosun yani skxem parasını dicem giricem olmicak şimdi

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,723
15,545
113
Tahir sonlarda geldi başlarda gelseydi ona 5 de atardım ama çok para dağıttım bide telefonla borcu falan ödedikten sonra atmıştım ona para o yüzden az attıydm o zaman valla kime nekadar attığımı hatırlamıyorum ama 40 bin kesin verdim totalde onu biliyorum
Kimlere attın geri isteyelim hemen

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,230
14,941
113
Ben de kaçırdım o geceyi aq sonradan gördüm de attın bana. 30 kişiye attıysan 20si adını bile unutmuştur

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,601
43,199
113
Sana demiyorum diyip 1 saat önce bana dediklerini tekrar beni alıntılayarak yazıyosun yani skxem parasını dicem giricem olmicak şimdi
Isim vermek istemiyorum sana demiyorum sen suan buradasın bizlen muhabbet ediyorsun benim lafım baska insanlara oda bende kalsın günü gelince yüzlerine vururum

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,946
3,995
113
Bu gibi durumlar tamamen insanı tahrik etmek için yapılan bir şey. Benim bu arkadaşla herhangi bir muhabbetim olmamasına rağmen sürekli benim üzerimden kendine eğlence çıkarıyor. Geçen de bana “teyzen mi?” gibi bir laf etmişti, aklınca şaka yaptığını söyledi ama benimle şakalaşacak bir muhabbetimiz yok.
Sayın admin, bazı arkadaşlar kendilerine eğlence çıkarıyor ve başkalarını tahrik ediyor. Bu tür durumlar için yaptırım bekliyorum, çünkü insanları provoke ediyorlar ve karşılık verdiğimde sert bir şey ya da argo kullanırsam banlanan ben olacağım.
@Başkan
@AllanSaintMaximin

Ekli dosyalar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,015
23,776
113
Bu gibi durumlar tamamen insanı tahrik etmek için yapılan bir şey. Benim bu arkadaşla herhangi bir muhabbetim olmamasına rağmen sürekli benim üzerimden kendine eğlence çıkarıyor. Geçen de bana “teyzen mi?” gibi bir laf etmişti, aklınca şaka yaptığını söyledi ama benimle şakalaşacak bir muhabbetimiz yok.
Sayın admin, bazı arkadaşlar kendilerine eğlence çıkarıyor ve başkalarını tahrik ediyor. Bu tür durumlar için yaptırım bekliyorum, çünkü insanları provoke ediyorlar ve karşılık verdiğimde sert bir şey ya da argo kullanırsam banlanan ben olacağım.
@Başkan
milanolu shev yakismis pp brocan

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,990
5,971
113
@Başkan
Kabahat bizde değil ki adam alkn beni dolandırdı diye heryere yazdı kökünü kurutcan ne bilelim aranızda ki mevzuyu o taşıdı dolandırdı diye

snnemre

Çok da inanmayın insanların samimiyetine
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
2,007
113
Takılıyorum dostum ya banada o civarlarda attıydın sanırım kesene bereket
@Başkan
Olum sen yoluna çıkmıssın milleti dolandırıyomussun ne işin var bu konuda burda dolandırabileceğin kimse yok bak dalgana burda sohbet ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...