- 19,679
- 23,205
- 113
Grenoble -reims kg olursa @tahir1603 @AllanSaintMaximin 1 er k rol
Habersiz gelen banka bildirimi kadar mutlu eden bişey yok bu hayatta 🤣🤣Kayıtlı zaten haftaya ufak ufak surprızler olabilir kdjfej
Fransa guyanası ligi mi kankaGrenoble -reims kg olursa @tahir1603 @AllanSaintMaximin 1 er k rol
Bi senden bi barrios dan bi allan da geliyo zaten gerisi isteyici tayfaHabersiz gelen banka bildirimi kadar mutlu eden bişey yok bu hayatta 🤣🤣
Yav sanane gelsin işte aqFransa guyanası ligi mi kanka
İpi attılar kuyuya çıkmaya çalışalımGrenoble -reims kg olursa @tahir1603 @AllanSaintMaximin 1 er k rol
Yok lan bana bugün geldi kartınıza 3 taksit falan yazıyordu kısa süreli bi heyecandı yaşandı ve bitti dkrjekHabersiz gelen banka bildirimi kadar mutlu eden bişey yok bu hayatta 🤣🤣
Yok bültende olmayan maçlar senin alanın kankaFransa guyanası ligi mi kanka
Kafa buluyor dırzoYav sanane gelsin işte aq
Bülten de olan maçlarda da gördük kardesımmmm bugün sonucunuYok bültende olmayan maçlar senin alanın kanka
Fake attı banka heYok lan bana bugün geldi kartınıza 3 taksit falan yazıyordu kısa süreli bi heyecandı yaşandı ve bitti dkrjek
Maçı arıyorum bende saf anıma geldiKafa buluyor dırzo
Kardeşim maç 2 hafta önce oynandı 00 bitti. Skoru değiştirebilirsen hepsi senin olsunİpi attılar kuyuya çıkmaya çalışalım
Özetini izlicem ufak bi var müdahalesi yapabilirsem yapicam kardeşim hwshxKardeşim maç 2 hafta önce oynandı 00 bitti. Skoru değiştirebilirsen hepsi senin olsun
Kandırıldık en sevdiğimBen buldum kanka sevgililer gününde oynanmış şifreli maç olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 941073
Sendemi tahir pauahaDün sabah 9 da dün üye olmuş biri konu açtı direk tahirr diye ilk mesajı konu olan biri insan birine neden böyle düşman olabilir Ekli dosyayı görüntüle 941074Ekli dosyayı görüntüle 941075
Haahhahahahajahahja lan bunu nasıl kacırdım benDün sabah 9 da dün üye olmuş biri konu açtı direk tahirr diye ilk mesajı konu olan biri insan birine neden böyle düşman olabilir Ekli dosyayı görüntüle 941074Ekli dosyayı görüntüle 941075
Kanka konuyu bilmiyorum da sesli güldüm amk ahahah ne alaka birisiyle mi karıştırdı seni acabaDün sabah 9 da dün üye olmuş biri konu açtı direk tahirr diye ilk mesajı konu olan biri insan birine neden böyle düşman olabilir Ekli dosyayı görüntüle 941074Ekli dosyayı görüntüle 941075