Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 1k Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,255
14,959
113
Bankadan bildirim geliyo para geldi sanıyorum zubizaretta halka açılıyor kaçırma diyor sokucam fonuna da çek senetine de

snnemre

Çok da inanmayın insanların samimiyetine
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,713
2,010
113
Bilmiyorum ki birazdan damlayabilir tetikdeyim böyle yeni hesaptan birine dolandırıcı denilecek kadar kimsenin tavuğun a kış demedim de düşmanım yok yani
Tahirim adını karalama propagandası yapılıyor sanırım düşmanı uzakta arama 🤣🤣 durup dururken tanımadığı insana bu şekilde yazmaz kimse

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,951
43,616
113
Aga insan namusu haysiyeti için yaşar bende tanımadığım birini böyle konu görsem ulan derim yani insanların bu kadar kötü olmasını anlamıyorum
Bu forumda tahir allan barrios haylan
Kimsenin bir kuruş parasını yemez en sağlam kisiler bunlar kapat sende konuyu siktiret

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,952
15,810
113
Tahirim adını karalama propagandası yapılıyor sanırım düşmanı uzakta arama 🤣🤣 durup dururken tanımadığı insana bu şekilde yazmaz kimse
Tamam da niye işte hani düşmanım olsa birinin ayağına bassam anlicam benim için hesap açmış ilk ışıklarda konu açmış

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,953
4,001
113
%99 o zaten bide Tahiri tanırım yapmaz öyle bisi diyo
muhtemelen benden bahsediyorsun cunku onu ben demistim ispat et kardesim olur mu bak benimle ilgili muhabbet yapmayın diyorum sana anlamiyor musun ? ha senin oyle birsey yaptığına da gercekten inanmadım yani adamın trol olduğu belliydi zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...