- 63,607
- 32,705
- 113
HahahahhahahaCami hocası mi
HahahahhahahaCami hocası mi
Nakite çevrildi diyor elden mi aldın kankaNerede kazandık kardeşim cashot 2k
Yoldan geçen deve kervanına vermişler daha gelmedi bekliyor 2 haftadırNakite çevrildi diyor elden mi aldın kanka
Harbi neydi o mevzu tam elemana cemsin sen misin yazdım konu uçtuYatirimim olmadığının ekranını falan attım uğraştım lavuk için bide 3 kere aynı konuyu açtı
Yok be kardo zaten vermicekti dümen yapıyo bence afagagagAdam 57 den de olmuş ksjdjdjska
Geçmiş olsun @Metings1905 yolda gasp etmiştirYoldan geçen deve kervanına vermişler daha gelmedi bekliyor 2 haftadır
Bilmiyorum ki birazdan damlayabilir tetikdeyim böyle yeni hesaptan birine dolandırıcı denilecek kadar kimsenin tavuğun a kış demedim de düşmanım yok yaniHarbi neydi o mevzu tam elemana cemsin sen misin yazdım konu uçtu
Prizmabet te 70k param var alana 80k vericemYoldan geçen deve kervanına vermişler daha gelmedi bekliyor 2 haftadır
Kardeşim yat uyu kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsiniz ki sana inanmayan seninkini yesinBilmiyorum ki birazdan damlayabilir tetikdeyim böyle yeni hesaptan birine dolandırıcı denilecek kadar kimsenin tavuğun a kış demedim de düşmanım yok yani
10k yı nerden bulacam benPrizmabet te 70k param var alana 80k vericem
Tahirim adını karalama propagandası yapılıyor sanırım düşmanı uzakta arama 🤣🤣 durup dururken tanımadığı insana bu şekilde yazmaz kimseBilmiyorum ki birazdan damlayabilir tetikdeyim böyle yeni hesaptan birine dolandırıcı denilecek kadar kimsenin tavuğun a kış demedim de düşmanım yok yani
Aga insan namusu haysiyeti için yaşar bende tanımadığım birini böyle konu görsem ulan derim yani insanların bu kadar kötü olmasını anlamıyorumKardeşim yat uyu kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsiniz ki sana inanmayan seninkini yesin
15 inde verirsin kardeşim dert değil hahxsh10k yı nerden bulacam ben
Düşmanı olmayan adam mı olur kardesımBilmiyorum ki birazdan damlayabilir tetikdeyim böyle yeni hesaptan birine dolandırıcı denilecek kadar kimsenin tavuğun a kış demedim de düşmanım yok yani
Bu forumda tahir allan barrios haylanAga insan namusu haysiyeti için yaşar bende tanımadığım birini böyle konu görsem ulan derim yani insanların bu kadar kötü olmasını anlamıyorum
Tamam da niye işte hani düşmanım olsa birinin ayağına bassam anlicam benim için hesap açmış ilk ışıklarda konu açmışTahirim adını karalama propagandası yapılıyor sanırım düşmanı uzakta arama 🤣🤣 durup dururken tanımadığı insana bu şekilde yazmaz kimse
muhtemelen benden bahsediyorsun cunku onu ben demistim ispat et kardesim olur mu bak benimle ilgili muhabbet yapmayın diyorum sana anlamiyor musun ? ha senin oyle birsey yaptığına da gercekten inanmadım yani adamın trol olduğu belliydi zaten%99 o zaten bide Tahiri tanırım yapmaz öyle bisi diyo
Sende yemezsin aga eminimBu forumda tahir allan barrios haylan
Kimsenin bir kuruş parasını yemez en sağlam kisiler bunlar kapat sende konuyu siktiret
Haklısın ağam ama kolpa olduğu belli, hem banada paslamadın bişey, illa banada düşerdi bu pastadan bir dilim😂Aga insan namusu haysiyeti için yaşar bende tanımadığım birini böyle konu görsem ulan derim yani insanların bu kadar kötü olmasını anlamıyorum