- 5,991
- 5,972
- 113
50 k güzel paraDün sabah 9 da dün üye olmuş biri konu açtı direk tahirr diye ilk mesajı konu olan biri insan birine neden böyle düşman olabilir Ekli dosyayı görüntüle 941074Ekli dosyayı görüntüle 941075
50 k güzel paraDün sabah 9 da dün üye olmuş biri konu açtı direk tahirr diye ilk mesajı konu olan biri insan birine neden böyle düşman olabilir Ekli dosyayı görüntüle 941074Ekli dosyayı görüntüle 941075
şunun gibi bişey olmuş buDün sabah 9 da dün üye olmuş biri konu açtı direk tahirr diye ilk mesajı konu olan biri insan birine neden böyle düşman olabilir Ekli dosyayı görüntüle 941074Ekli dosyayı görüntüle 941075

Aga ben uyuyo olmasam adım çıkacak harbi ne çekiliş var ne benim yatirimim var ne de adamı tanıyomHaahhahahahajahahja lan bunu nasıl kacırdım ben
Konuşma kanıtı istedik yol aldı merik
Değer mi ortada cekilis yok ama50 k güzel para
Konu başlığı çok iyi ya lan bu dün kavga ettiğimiz çocuk olmasın 🤣Aga ben uyuyo olmasam adım çıkacak harbi ne çekiliş var ne benim yatirimim var ne de adamı tanıyom
Bizee de damgayı vurdular aqSendemi tahir pauaha
Yemişsin işte niye dağıtmadın 49 ksınıDeğer mi ortada cekilis yok ama
%99 o zaten bide Tahiri tanırım yapmaz öyle bisi diyoKonu başlığı çok iyi ya lan bu dün kavga ettiğimiz çocuk olmasın 🤣
Hajajshdhsjajkakakndnjejwkskskw%99 o zaten bide Tahiri tanırım yapmaz öyle bisi diyo
Yatirimim olmadığının ekranını falan attım uğraştım lavuk için bide 3 kere aynı konuyu açtıYemişsin işte niye dağıtmadın 49 ksını
Adam 57 den de olmuş ksjdjdjska
Ben o çocuktan yanayımYatirimim olmadığının ekranını falan attım uğraştım lavuk için bide 3 kere aynı konuyu açtı
Dünkü Hoca çekiliş kime çıktı😃%99 o zaten bide Tahiri tanırım yapmaz öyle bisi diyo
Açık sözlü en azından vermicem demiş en sevdiğimAdam 57 den de olmuş ksjdjdjska
Bana da vurmuştular sana da vurdular bakalim daha neler gelecek başımızaBizee de damgayı vurdular aq
Kazanmışsın ya kardesım daha ne istiyonİçimde yaradırEkli dosyayı görüntüle 941077
Cami hocası miDünkü Hoca çekiliş kime çıktı😃
Nerede kazandık kardeşim cashot 2kKazanmışsın ya kardesım daha ne istiyon